|
Dobra chłopaki wielkie dzięki za pomocJednak dzisiaj kupiłem płaskie 530mm i 450mm i z wyglądu na szybie jestem zadowolony a co do zbierania to nie wiem bo jeszcze nie padało
A moze dzisiaj umyje autko to zobacze jak śmigają
Dziękuje i pozdrawiam
![]()
Panowie a czy ramiona od R32 podejdą do 8L ?? Bo te ori to wyglądają bardzo nieciekawie jak dla Mnie![]()
Hej, kupiłem płaskie wycieraczki German i mi gwiżdżą, tzn powietrze jakoś tak wpada mieczy uchwyt i wycieraczke i o d 50km/h zaczynają gwizdać, oczywiście są wyłączone wtedy. Też tak macie, czy moze zakładacie inne uchwyty albo spojler??
Witam, rok temu przed sezonem kupiłem Aerotwiny od Boscha. Wymiar 530mm 475mm i zgadzam się z przedmówcami, że prawa wycieraczka w stanie spoczynku lekko odstaje, jestem perfekcjonistą i uważam że jest to dosyć widoczne, dlatego następnym razem na pewno kupię 450mm. Właśnie jestem na etapie zmiany wycieraczek gdyż Aerotwiny nie wytrzymały zbyt długo. Kupione za 60zł więc prawdopodobnie były podróbkami. Niestety jeżeli kupuje się znane markowe produkty za niższą cenę, jesteśmy bardzo narażenie na zakup produktu o wątpliwej jakości. Proszę o podpowiedź jakie wycieraczki polecacie ? Najlepiej wypróbowane. Pozdrawiam.
Ja tez wymieniałem wycieraczki ostatnio stare były boscha i mazały ze hohokupiłem w norauto valeo xtream promocja była ze 120 zł na 90 i scieraja znakomicie a co do tego w ogole ich nie słychac takze moge polecic ten model
![]()
Ja polecam oryginalne z ASO. Wbrew pozorom nie są drogie, a nieporównywalne lepsze od wcześniej tu polecanych.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)