Widzę że zdania odnośnie S3 są podzielone, ja skłaniam się bardziej w stronę sony, może wytrzyma do nast. umowy, samsunga już miałem czas wypróbować coś nowego. Dzięki za podpowiedzi.
Widzę że zdania odnośnie S3 są podzielone, ja skłaniam się bardziej w stronę sony, może wytrzyma do nast. umowy, samsunga już miałem czas wypróbować coś nowego. Dzięki za podpowiedzi.
|
a ja przeszedłem z Sony na Samsunga - zawiodłem się na soniaczach.
obecnie wszystko z rtv w domu mam marki Samsung i wszystko ładnie ze sobą współgra i działa bez zastrzeżeń
A jednak w ost. chwili zmieniłem zdanie i wybarłem S3, sony pomimo mniejszego ekranu jest mniej poręczny, grubszy i kanciasty. Jak na razie nie żałuję decyzji i polecam ten tel.![]()
Jeśli ktoś rozważa zakup Samsung S4 to upewnijcie się czy została dołączona w zestawie NOWA bateria (nie fabryczna) - te pierwsze które wychodziły mają wadę i Samsung za darmo daje nowe - warto zapytać czy macie baterię "po akcji serwisowej"
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
fredi to co w opakowaniu powinny być dwie baterie ? czym jak rozpoznać wadliwą ? U mnie była tylko jedna bateria - i wygląda na ori z NFC
Jest A6 3.0TDI V6 Quattro
Była A3 1.9TDI ASZ 240KM - bał się jej nawet szatan !
Nie nie - w opakowaniu powinna być jedna. Chodzi o to, że pierwsze S4 miały wadliwe baterie, do czego Samsung się przyznał i gdy obecnie masz problemy z ową baterią, idąc do serwisu, oddajesz ją a w zamian otrzymujesz nową, bez wad.
Baterie z wadą trzymają ok 13 h i sie grzeja. Poza tym gdy ją wyciagniemy będzie nie płaska a wykrzywiona (zaokrąglona).
Teoretycznie wszystkie obecne nowe smartphony S4 powinny już mieć nowe wersje akumulatorów ale warto się o to zapytać.
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Mam dylemat, kupić Samsunga Galaxy Trend czy może Galaxy Yung ? Posiada ktoś któryś z tych telefonów na forum ?
GG - 20455025
Trend to pomyłka - Android 4.0 + nakładka Samsunga (zżerająca conajmniej 30% zasobów) = telefon jest strasznie wolny, można się zniechęcić do Androida.
DSG Das iSt Gówno
Dzięki za odpowiedz. Syn miał Galaxy Young i mówił, że się strasznie zacinał. Szukam telefonu dla syna do kwoty 700 zł. co możecie polecić tej kwocie ?
GG - 20455025
Galaxy S2? Znacznie lepszy od tych budżetowych gów*ienek. I w 700zł raczej się zmieścisz.
Filozofia turbo: Im szybciej jedziesz, tym szybciej jedziesz
=== Back in Black 8L 1.8T -> click ===
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)