Przekonaliście mnieBiorę G2
Cena najbardziej atrakcyjna a do tego parametry trochę lepsze nawet jak u konkurencji
Dam znać czy daje radę (jak już trochę poużytkuję).
Przekonaliście mnieBiorę G2
Cena najbardziej atrakcyjna a do tego parametry trochę lepsze nawet jak u konkurencji
Dam znać czy daje radę (jak już trochę poużytkuję).
|
G2 sprzętowo jest ok procek itd Ale jest jedna wielka kupa jeśli chodzi o pamięć. Moge sie mylić ale dla uzytkownika zostaje jakieś ok 9GB pamięci wiec to jest żenada :/ Co do reszty nie mam zastrzeżeń
Tapniete galaxy s4
no to faktycznie info z pierwszej ręki
S5 właśnie wymiętoliłem - czujnik pulsu działa bo działa ale są skoki a 5 pomiarów po sobie więc gadżet.
Czytnik lini papilarnych na mych palcach nie pomylił się ani razu - dobry bajer.
Tylni panel fajny nie ślizga się nie powinien się rysować i lekko udaje skóre z faktury.Ogólnie na plus.
Zmienione na zupełnie inne okrągłe ikony w całym menu.
Jest zdecydowanie większy od s4 i grubszy ale cieńszy niż s4 z obudową indukcyjną (bateria prostokątna zamiast kwadratu).
Wagowo nie odczuwam różnic.
Wyświetlacz nie poza wielkością nie widzę różnic. Pod pokrywką są piny do indukcji i nfc ale zamiast 4 jest 5 nie wiem po co ten jeden
przy wersji 16GB w pamięci zostaje do użycia 11 GB więc dość sporo jak na samsunga.
Nowe funkcjonalaności aparatu zwłaszcza foto z rozmyciem w tle i w ogóle trochę rozbudowane co ciekawe można pobrać filtry (podobne do akwareli , czy stepia czy b/w) więc ciekawe jak to się dalej rozwinie.
Czy jest większa moc - przy s4 nie odczuwam bo nigdy laga mi nie złapał.
Ogólnie wrażenia pozytywne czyli kilka fjuczerów jak przy przesiadce z s3 na s4.
Dylemat brzmi s5 czy Z2 ?
Ktoś macał Z2 ?
Różowe T s5 chce wysyłać w każdej chwili Z2 nie ma jeszcze w ofercie na przedłużenie więc cena nieznana.
Jest A6 3.0TDI V6 Quattro
Była A3 1.9TDI ASZ 240KM - bał się jej nawet szatan !
Ja osobiście wziąłbym chyba Z2, ale to tak naprawdę to musisz potestować (tak jak z s5), bo brać w ciemno to duże ryzyko. W końcu taki telefon to sporo jednak kosztuje
Do mnie dotarł w poniedziałek LG G2. Jestem po pierwszych dniach użytkowania i jestem zachwycony (mówię tu o stosunku CENA/JAKOŚĆ). Duży ekran, wszystko działa błyskawicznie. Tak naprawdę, to nawet nie wiem za bardzo czego można się przyczepić, bo przy moim profilu wykorzystania telefonu mam wszystko to co właśnie potrzebuje
No i ta cena... robi robotę![]()
Co myślicie o LG Optimus G E975? Ogólnie szukam telefonu w okolicy tysiaka. Ma mieć min 32gb pamięci (lub możliwość dołożenia więc wtedy to nie istotne tak bardzo) i aprat min 8mpx.
Myślałem również o nexusie 5 i G2 ale trzeba doliczyć min 500zl :/
MÓJ dawny NARKOTYK---> http://www.a3-club.net/forum/showthr...FTY&highlight=
Ja polecam S4 , jeszcze teraz w super cenie . jak ktoś może odliczyć VAT wychodzi 920zł http://allegro.pl/nowy-samsung-s4-i9...162447057.html
Podpis niezgodny z regulaminem forum. Patrz pkt 22
Waham się pomiędzy Galaxy S3 i S4 mini. Są mniej więcej w podobnych cenach.
Który wybrać?
Weź s4 ja mam "duże s4" i jestem mega zadowolony moja narzeczona zaś na s3 mini narzeka .. Zwłaszcza na baterie i na powolny interfejs.
No i s4 mini ładniejszy
wklepane dzięki tapatalk za pomocą telefonu
OOOO
ADAMS
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)