w asz zawsze 288mm
w asz zawsze 288mm
Zadowolenie klientów bezcenne
Najniższe ceny na części oraz oleje motul gg 347504, tel 663 962 604 , Rabat dla A3-club!
|
wrzuć vin na pw dam Ci znać
Najniższe ceny na części oraz oleje motul gg 347504, tel 663 962 604 , Rabat dla A3-club!
KOledzy mam jeszcze jedno pytanko.
Otóż chcę wymienić hamulce, na razie z tyłu w swoim a3 8L. Tarcza jest co prawda gruba, i jeden mechanik odradził mi jej wymianę, natomiast ja jestem raczej za jej wymianą. Mozęcie zerknąć na fotę?
Wymieniać czy jeszcze jeździć|? Nadmieniam że tarcza jeszcze gruba, klocek też ok. Tylko te wżery mnie niepokoją
I czy ten zestaw http://allegro.pl/show_item.php?item...&aid=20493318&
da radę z tylnymi zaciskami w a3 8L?
Tragedia, to prawie wcale nie hamuje. Przygotuj się również na regeneracje zacisków.
Cześć wszystkim. Chcę wymienić na weekend tarcze hamulcowe + klocki przeglądając forum zdania są mocno podzielone a mi brakuje zdecydowania które wybrać ATE czy TEXTAR o klockach firmy TEXTAR słyszałem wiele dobrego także raczej z klockami nie mam problemu. Audi a3 1.9tdi 110km 1998r. Jeśli chciałby ktoś pomóc w wyborze i potrzebuje numeru vin pw.
a jakościowo wiesz co montujesz. Textar to mega wybór
Gosei jak coś będziesz chciał to odezwij się na pw bądź telefonicznie. Z textarem czy resztą pomożemy.
U mnie również siedzi ATE i z czystym sumieniem polecam .
jaki współczynnik tarcia maja klocki trw a jaki ate?(w optymalnych dla klocków warunkach)
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)