Dzięki!
Dzięki!
|
Tez bym prosił o info jak byś coś wiedział![]()
Jeżeli ktos chce przejśc z RADIA STD czyli bez dysku na MIB to wszystkie czesci sa do wymiany
STD Panasonic nikt jeszcze nie robi ( chodzi o odblokowanie NAVI aktualizacje itd )
Sama wymiana ekranu na większy nic nie da.......poprostu nie będzie współpracował nam.
Wymiana na MIB wiąze sie tez z blokada danych nawigacyjnych po ściagnieciu CP
Zadna jednostka nie będzie działac i tak jest we wszystkich MIB A3 8V A4 A5 Q5 Q7 A6 A7 itd.
Dodatkowo nie taka prosta sprawa jest z adaptacją , parametryzacja itd. ( dla laika to bedzie bardzo trudne)
Robiłem juz kilka autek jesli chodzi o przejscie na MIB , nawet autka bez Systemu nawigacyjnego czy USA
Jesli ktos ma pytania to zapraszam na fb![]()
Doposazanie Q3 A5 Q5 A6 A8 NAWIGACJE PL MENU wysyłkowo MMI 3G 3G+ EU USA
Z całym szacunkiem (nie chcę się mądrzyć nie znam się) bo to Twoja wiedza i pewnie zarobek ale tutaj gość opisał zmianę na high łącznie z kodowaniem. Nie wygląda to jakoś specjalnie skomplikowanie, jak napisał, mapy działały mu dopóki nie zdjął CP, później trzeba jednostkę pewnie shackować![]()
Rozmawiałem z jednym typem z mojej okolicy i dużo za to nie chciał łącznie z aktualizacją map. Mimo wszystko zabawa cirko 3k wychodzi za całość jak się samemu części kupi i podmieni (łącznie z usunięciem Cp i aktualizacją map). Może być taniej jeśli pominiemy wymianę panelu sterowania - wg powyższego tematu z forum.
Ja tylko przestrzegam jesli chodzi o te tanie jednostki
W wiekszości pochodza one z reklamacji ASO
Miedzy innymi : Uszkodzenia programowe , częsciowe nie niedziałające nagłosnienie ( bolączka MIB A3 8V ) , nie działajacy BT , nie działajaca kamera cofania itd
Doposazanie Q3 A5 Q5 A6 A8 NAWIGACJE PL MENU wysyłkowo MMI 3G 3G+ EU USA
A mi ktoś pomoże. Mam problem takiego typu, kupiłem a3 z 2013 roku i ktoś zajumał kartę z mapami jak sprzedawał. Zakupiłem kartę z mapami na olx z 2015 roku i nie chce to razem współgrać,nawi wyświetla "zawartość nie jest udostępniona". Jak to teraz ugryźć ? Zrobi ktoś mi to z Kujawsko pomorskiego poza ASO?
Witam,potrzebuje sie dowiedziec czy jest mozliwosc wgrania nawigacji i jaki mniej więcej jest koszt do Audi A3 8V Ambition Sedan 2015 2.0 TDI,niby mam wszystko przygotowane(przycisk navi)ponoc jakis kod trzeba podac?Pisze ze navigacja nie zainstalowana?Jestem z Małopolski.Pozdrawiam.
odblokowanie nawigacji ( kod ) to jakieś 1225 zł brutto ( + rabat jeżeli masz )
około 200 zł brutto ( przynajmniej ja tyle płaciłem w A3 ) za usługę aktywacji kodu w moim poprzednim A3
+ zakup karty z mapami ( około 1400 zł brutto bez rabatu w ASO Audi )
Ogólnie wychodzi około 3,5 tysiąca za aktywację+mapy. Dzwoniłem po różnych ASO.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)