piotrek w polsce wychodzi tak samo za te kosmetyki dolicz przesyłke ze stanów i na to samo wyjdzie ja kupuje normalnie u przedstawiciela w polsce
piotrek w polsce wychodzi tak samo za te kosmetyki dolicz przesyłke ze stanów i na to samo wyjdzie ja kupuje normalnie u przedstawiciela w polsce
[sigpic][/sigpic]
Brak mi mojej a3
|
Nie zgodzę się - też kiedyś stosowałem i efekt był moim zdaniem gorszy, opony bardziej błyszczały. Nie był też tak trwały - tutaj kilka ładnych dni powinien wytrzymać.
Nie tylko w PL. Wysoka marża jest na całą EU, w Niemczech te kosmetyki są nawet droższe. Może, gdyby zrobić dużą pakę, to cena wysyłki by zrekompensowała różnicę cen - o ile na granicy by się nie doczepili, bo nie wiem, jakie jest cło na tego typu produkty.Inna sprawa, że nie każdemu chce się czekać po kilka tygodni na taką paczuszkę.
A gdybym miał ściągać z US, to i tak brałbym zamiast tego Klasse All-In-One - wszystkie trzy 'kroki' Meguiar'sa w jednym, Amerykanie sobie bardzo chwalą.
uzx, dlatego proponuję się zebrać w parę osób, na pewno wyszłoby dużo taniej. może założę oddzielny temat, jacyś chętni powinni się znaleźć.
na granicy raczej by się nie przyczepili, ma się te swoje sposoby...![]()
Best ET: 14.764@1/4mile
Jak wszyscy tak chwalą to możliwe że i ja bym skorzystał![]()
ha wczoraj były urodziny więc i trochę prezentów po pierwsze torba na kosmetyki Meguiars i kilka specyfików
[sigpic][/sigpic]
Brak mi mojej a3
może i ja bym sie zdecydowal można jakiś cennik
Pozdro,
EVO CARS Auto Spa - Auto Detailing
No ja pewnie też bym się pisał na kilka specyfików
Ostatnio czyściłem klimatyzację pianką w aerozolu firmy CRC i mogę ją polecić, bo ma ładny, przyjemny zapaszek, koszta nieduże bo 400ml kosztowało 26zł więc warto profilaktycznie raz do roku odświeżyć klimatyzację. Ponadto nabyłem też ostatnio środek do nabłyszczania, pielęgnacji opon firmy K2, ale nie w sprayu tylko w takim rozpylaczu (butelka jak z płynów do mycia okien) i muszę przyznać że fajna sprawa. Na pewno jest to fajniejsze rozwiązanie niż spray, tak że polecam
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)