ooooo brzmi groznieOryginalnie napisane przez Proxa
![]()
w takim razie czekam
ooooo brzmi groznieOryginalnie napisane przez Proxa
![]()
w takim razie czekam
parametry wyjściowe: 226KM; 347Nm; ET: 13,97sek na 1/4 mili Bemowo 2007
parametry aktualne: 246KM; 346Nm
parametry docelowe: ktos to wie?
|
mowilem o skapolu nie omnieodrazu sie poprawie
skapol zrobi potowra w TDI
ja to wiesz...
na wstecznym cie zrobie
![]()
420 500 km
Oryginalnie napisane przez Proxa
![]()
![]()
autko jeszcze nie gotowe a ten mnie już na kreske umawia
panie menedżerze spokojnie![]()
Wole Dieselka ze wzgledu na spalanie i na moment no i po chipie nie ustepuje benzynce ale moje odczucia wynikaja z tego ze jezdze dieselkiem ale benzynki tez są fajne i czasem fajnie jest posmigać do odcinki heeee .A wiec trudno powiedziec co jest lepsze zalezy duzo od tego kto ile jezdzi i od budżetu.
Nie musze rstowac FISa bo go nie mam, spalanie sprawdzone metoda dolewania do pelnego zbiornikaA to 6,2 litra to chyba jak na luzie lecisz z dobrej górki...
![]()
"Magnetyzery przyspieszające samochód? Chip do wolnossącego dający kupę koni? Załóż sobie jeszcze duże koła z tyłu i małe z przodu - będzie zawsze z górki."
djwhizz, mysle ze jest to spalanie realne 6.2 jesli nie butujesz i jedziesz spokojnie hamujesz silnikiem a nie jak piszesz na luzie z gorki sie nie jedzie nigdy ! hamuje sie silnikiem wtedy spalisz 0.1l/100wtedy taka srednia komp moze wywnioskowac przy delikatnej jezdzie i hamowaniu silnikiem jak S3 hella pali po 10l a gosc sie slizgal po sniegu !
czyli obroty czesto skakaly i komp mu pokazal srednia 10.5 jakos tak
![]()
420 500 km
odgrzeje wątek.
czy można tak przyjąć, że przy jeździe rocznej do 10tyś. nawet nie, że nie opłaca sie kupić diesela ale nie powinno sie kupować auta z takim silnikiem?
mowię tu o używanym aucie, trasy w większości krótkie, jazda mieszana, trochę w mieście i trochę poza, np 10-20 km dziennie.
co o tym sądzicie??
był diesel i jest benzynka z turbo i tak zostanie na kilka lat![]()
10 km to się mój diesel rozgrzewamoim zdaniem nie warto
zbigzbig20 autorowi chodzi o konkrety, tak wiec prosze podawac powody za i przeciw
Who I am? I am a the Champion.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)