|
Szukam dla siebie jakiegos nowego telefonu, w sumie to smartfonu. Najlepiej na androidzie, z dobrym wyswietlaczem i reszta parametrow. SGS1 wogole mi sie nie podoba, dzisiaj ogladalem SGS2 i tez mnie jakos nie zachwycil, niektorzy napisza, ze to aktualnie nr1, moze i tak jest, ale do mnie to wykonanie nie przemawia (takie jakies za bardzo plastikowe). Moj brat ma HTC Desire, troche sie pobawilem i jest calkiem ok, spodobal mi sie rowniez HTC Desire HD, wydaje sie porzadnie wykonany, metalowa obudowa. Co o nim myslicie ? Ktos uzywa, jakie opinie ? A moze ktos zaproponuje jeszcze cos innego wartego uwagi ?
no ja sie wczoraj bawilem ostro SWIFTem 3D i mnie z butów wyrwał ten obraz w trójwymiarzejak ci sgs nie przypadl do gustu to ciezko bedzie, moze ten LG SWIFT 3D albo HTC Sensation?
Qpi?em foli?, ale szybko sama si? usun??a i nosze bez...
jedyny minus...to ?e s? palc?wki i trzeba wyciera? wy?wietlacz
nie zniszczy? si? ani nic, a nosze w warunkach trudnych telefon..jedyne co to mam to http://allegro.pl/etui-skora-natural...642270102.html i mnie wystarczy![]()
Moze ktos uzywa HTC Desire HD i sie wypowie na jego temat ?
Ja uzywam i uwazam ze jest to najlepszy smartfon w tej chwili . Wiecej dowiesz sie na forum androida. Wystarczy wejsc i poczytac![]()
mój brat też ma DHD, wcześniej miał SGS i twierdzi, że to świetny telefon
bez przesady, ale od SGS jest faktycznie troche lepsz, a i to tez kwestia gustu i co komu pasuje
natomiast z nowymi smartami typu SGS2 czy HTC sensation nie ma co porownywac, to epoka
Sesnation tez mial byc lepszy od SGS-a,a prawie w niczym nie jest, tyle ze wyswietla obraz w wiekszej rozdzielczosci, faktycznie wiecej widac, wieksza przestrzen robocza
zdjecia i filmy kreci w panoramie, ale co z tego jak sa albo zamglone, albo po uzyciu jego filtrow przekoloryzowane.
filmy w fullhd SGS2 za to kreci w prawdziwym 1080p i 30kl/s , z bitrate 24 MB (choc mozna zmodowac do 26 ), wiec ?
zaden z nich nie radzi sobie ze zblizeniami, bo nie maja zadnej optyki
obudowa faktycznie fajniejsza niz SGS2, jak sie komus samsung nie podoba , to z htc powinni byc zadowoleni. ma wgrany soft a1la 3d, ale takie rzeczy mozna zrobic nawet na SGS1 czy desirehd.
gdybym mial wybierac w tej samej cenie to wybralbym sensation, pomimo tego ze wolniejszy, to jest to dla smiertelnika niezauwazalne, za to wyglada i lezy w lapce tak bardziej klasowo. niestety roznica cenowa jest duza.
wszystko co pisze to z wlasnego doswiadczenia, a nie wyczytane na necie.
Nie pomagam na PW, nie muszę
Od tego jest forum i tematy na nim
Wielkie dzieki za odpowiedzi, ale mam jeszcze 1 pytanie. Zakladam ze stanelo na HTC DHD, czy warto chwile poczekac az stanieje, ewentualnie doplacic do HTC sensation ?
z tego co czytalem, to ten sensation jest przereklamowany :-/
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)