Ogolnie wybral bym sgs2 bo od nexusa ma mniejszy ekran dIeki czemu bateria jakos dziala. Wielkiej roznic nie ma pomiedzy obyma telefonami, a sam sgs2 bedzie miec teraz niedlugo aktualizacje do ICSa (4.0)
Ogolnie wybral bym sgs2 bo od nexusa ma mniejszy ekran dIeki czemu bateria jakos dziala. Wielkiej roznic nie ma pomiedzy obyma telefonami, a sam sgs2 bedzie miec teraz niedlugo aktualizacje do ICSa (4.0)
|
też mi się tak wydaje, chociaż szczerze to nexusa nie znam i ciężko mi porównać![]()
There's only one word you need to know. Low.
ja bym bral nexusa
to prawie jak AT&T albo lte ze HD Lte ze szwecji
procesory wyzej sie kreca (jesli ktos potrzebuje) wlasnie to wiekszy ekran jest optymalny, 4,7 to ideal, ponad 5 jak w note to juz za duzo
najlepiej miec obydwa w lapach i zobaczyc co komu pasuje
Nie pomagam na PW, nie muszę
Od tego jest forum i tematy na nim
długo zastanawiałem sie nad zmianą telefonu, ale pozostałem przy Apple. Bardzo kusiła S2 jej duży świetny wyświetlacz. Wygrało lenistwo, podpiąłem telefon do kompa i mi wróciły wszystkie ustawienia z poprzedniego telefonuBaaardzo kusi mnie Samsung Note- choć fakt "Wielka Krowa" .Kolega który ma Galaxy S2 powiedział mi ostatnio ze sam Adroid? czy większość aplikacji? (nie mogłem sie dogadać do końca) nie obsługują dwóch rdzeni. Zresztą moim zdaniem ciężko porównywać parametry techniczne IOS do Androida, gdyż IOS ma inne wymagania sprzętowe. Android jest jednak strasznie sprzętożerny Galaxy S+ nieraz przytnie a przecież ma w sumie niezłe parametry w porównaniu do IP4. Tak oglądamy te benchmarki najwyższych modeli telefonów a prawda jest taka że wszystkie tak zapieprzają że różnicy pomierzy nimi nie widać....
a co blackberry? co o tym myslicie? http://worldwide.blackberry.com/pl/b...0/features.jsp
Kiedy Facet mówi, że coś zrobi to to zrobi! I nie trzeba mu o tym co pół roku przypominać![]()
pisz do Jaczka właśnie testuje to cudeńko![]()
co miesiac sie bedziesz pytal co wziac ? heh , w ten sposob to nic nie wezmiesz...
teraz jako smartfon (duzo netu itd) wspaniale chodzi Galaxy s2 or pochodne (at&t, lte itp) z androidem 4
jako zabawka nowy sony xperia s (bez ericssona juz) miazdzy cycki
Kiedy Facet mówi, że coś zrobi to to zrobi! I nie trzeba mu o tym co pół roku przypominać![]()
nie spinam sie, jak nie rozumiesz zartu to trudno
sorry ze w ogole smialem ci cos napisac
no rzeczywiscie nie zrozumialemale skoro tak to przepraszam
![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)