|
Koszt polerowania auta oczywi?cie zale?y od jego wielko?ci, stanu lakieru i stopnia korekty jaki ma by? wykonany (pe?na korekta to nie to samo co przjazd pas? wyko?czenow? w celu od?wie?enia lakieru). Du?o ju? zosta?o napisane. Wszystko zale?y od firmy ale ok. 1000 z? trzeba liczy? za tak? us?ug?![]()
Oczywi?cie po korekcie trzeba lakier zabezpieczy?. Dobrze jest u?y? cleanera poniewa? wyp?ywa na wygl?d (cleaner dobiera si? do wosku). Po korekcie cleaner nie?cierny.
Hmm no powiedzmyAle my?l?, ?e osobom, kt?re tutaj si? wypowiadaj? chodzi o co? innego
Szkoda pieni?dzy. Te polerki s? po prosty za s?abe. ?eby dobrze si? pracowa?o maszyna polerska musi mie? du?y zakres obrot?w (start od ok 900-1000 obrot?w na min) i koniecznie stabilizacj? obrot?w!
Napisz na sklep@pielegnowacauto.pl i zapytaj o forumowy rabat!
Kosmetyki samochodowe, materiały polerskie oraz lakiernicze. Usługi z zakresu auto detailingu. Odwiedź nas na www.pielegnowacauto.pl lub www.jak.pielegnowacauto.pl
Tak myślałem, że tak odpowieszNie mam tu na myśli jakiejś profesjonalnej korekty lakieru przy pomocy tej polerki, a jedynie to aby nie machać ręką parę godzin. Do nałożenia mleczka nabłyszczającego, spolerowania nałożonego wosku mam nadzieję, że się nada. Może z bratem i ojcem zrobimy zrzutę to się okaże czy się do czegoś nadaje. Nie oczekuje zbyt wiele po najtańszym chińskim wyrobie ale i do stracenia zbyt wiele nie ma
Z taką mocą to przynajmniej (mam nadzieję), że lakieru nie da się zniszczyć. Aczkolwiek... wszystko jest możliwe.
Pozdrawiam
nie wyrzucaj kasy w błoto. miałem kiedyś okazje używać tego czegoś. lepiej zrobisz to ręcznie niż tą maszyną. staje w miejscu przy każdym docisku a te włochate "pady" co na nich są rysują lakier. szkoda zachodu naprawde
Miałem nieprzyjemność widzieć tą maszynę w ''akcji'', jedyne określenie jak mi się nasuwa to tragedia. To prawda ręką więcej ''zdziałasz''.
Za 150zł kupisz już coś czym można uzyskać nawet fajny efekt![]()
Aha, to nie będę sobie tm zawracał głowy. Dzięki![]()
Polecam przejrzećMnie zatkało
http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtop...er=asc&start=0
zatkao kakao... zeby ten lakier choć w polowie był taki u mnie to bym sie cieszylmusze sie chyba za to zabrac
![]()
masakra, chłopaki zrobili dobrą robotę, aż nabrałem ochoty żeby u siebie coś zadziałać![]()
Ale tam mają miejscówkę co?Pełen profesionalizm!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)