kórwa, ostro.....
kórwa, ostro.....
|
Możesz jakoś jaśniej ??
Przy okazji znalazłem taki artykuł http://moto.wp.pl/kat,55194,title,Ni...wiadomosc.html
cytat: Większość badanych uważa, że odpowiedzialność za wypadki motocyklistów ponoszą głównie oni sami, a prawie nigdy kierowcy samochodów
nie wiem czy sie smiać czy płakać...
to moja wypowiedz na temat filiku malika
pablo_85
ja w majówkę walczyłem cały dzień z moim 230 kilowym maleństwemnajtrudniej było rozpalić na początku po 3 tygodniowym staniu, a potem jak już obskoczyłem 15 miejsc na mieście to już odpalałem z pychu automatycznie
ale co sie napociłem to moje , bbbuuuaaahhahahaahhahahaaaa
malik
zabierzesz mnie następnym razem? plis plis plis
tylko ja jade z tyłuporobie ci jakieś ładne fotki
, nakręcę filmik
bede mówił kiedy masz chować noge żeby ci nie urwało
w ogóle nie będe ci przeszkadzałnawet nie zauważysz że jestem z tyłu
no nie bądź wiśnia...![]()
Ostatnio edytowany przez szataniszcze - 07-05-12 o 17:52
MALIK!!! albo wiem, zrobimy ivent na skale światową!
ty będziesz sunął a ja będe ci wypełniał puzle na kasku
bbuuuaaahahahahahahhaaaaaaa wyobrażasz sobie, taka reklama pracowni aerografu
tu wyścig, kolo jedzi jeden zakręt, drugi , trzeci, kamera odjeżdża a z tyłu za kierowcą kolo maluje mu kask w czasie wyścigu
tekst końcowy: ,,,...nie ma takiej siły która by przeszkodziła nam w skończeniu projektu..."
bbuuaaahahaahhahahahahahahahaaaaaa
tak zrobimy![]()
hehehe, masz finezje![]()
Troche cos w ten desen: http://www.youtube.com/watch?feature...&v=fPnkDd0cepg
Jak będe nastepnym razem uderzał na Radom lub gdzies indziej to dam znacMoże w końcu znajda się i chetni tutaj
![]()
Malik hornet 900 czy 600??
600. Sporo błędów jeszcze robie, ale dzięki takim filmikom widze kiedy opóźniam gaz, kiedy schrzaniłem trajektoria, itd. Ogólnie czekam az mi sie opony skoncza (wymienie na cos lepszego) i będe zbieral ekipe (4 motocykle) na lawete i walimy na Slovakiaring. Ale to plan raczej na sierpien/wrzesien.
tak podejrzewałem po zegarach, przez chwile myślałem ze to moja była 900 bo też była biała tylko że kiera inna ale z tego co słyszałem nowy nabywca miał nią mały wypadek więc mógł sobie zmienić był z tych okolic co Ty i miał nawet s3 więc wszystko by się zgadzało![]()
No prawie wszystkoNo w 900 zegary sa czarne, ale moze faktycznie da sie to podmienic. Konfrontacja, sprzedałeś 900 i w ogole zostałes bez moto? :> Wrong!
![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)