Panowie ręce opadają... w kontynuacji poprzedniego posta juz sam nie wiem co myśleć... :

8L0820043M - działa podświetlenie klawiszy normalnie ale wyświetlacz słabo (być może klimatronik wyposażony był w tzw. fotodiodę której ja nie mam)
8L0820043B - działa super wyświetlacz ale nie działa podświetlenie klawiszy (u mnie podświetlenie klawiszy włącza się po zapłonie)
8L0820043D - działa podobnie jak 8L0820043M czyli działa podświetlenie klawiszy normalnie ale wyświetlacz słabo

jestem w kropce bo nie wiem o co kaman...

ciekawostka :

jak wepnę klimatronik 8L0820043D do audi kolegi z podświetlaniem klawiszy z włącznika to klimatronik świeci tak jak bym to chciał u siebie i tak jak jest w ORI czyli wyświetlacz bardzo mocno a klawisze słabiej równo z klawiszami w konsoli, tyle że u niego te klawisze klimatronika świecą się cały czas i nie da się ich wyłączyć włącznikiem świateł - czyli też tak jakbym chciał to u siebie bo u mnie wszystkie klawisze w konsoli zapalają się po kluczyku...

ręce mi już opadają... ma ktoś jakiś pomysł? sprawdziłem już wszystkie 3 dostępne klimatroniki do a3 8L

czy ma ktoś może SCHEMAT króry pin odpowiada za "+" klawiszy a który "+" wyświetlacza... no normalnie już nie mam pomysłu.

teoretycznie wszystko działa, klima chłodzi, ale męczy mnie ten wyświetlacz że nie jest jak w ORI...