Cytuj Oryginalnie napisane przez kotkunspbcrew Pokaż post
Wiatraki nie kręcą się. Dzisiaj miałem brata Toledo i podmieniałem po kolei: sterownik wentylatorów, wszystkie przekaźniki po kolei każdy (bo nie wiedziałem który jest od klimy), piny czujnika ciśnienia też podpinałem. Każda z czynności nic nie pomogła, ani wentylator, ani kompresor się nie załącza... Nie mam już sił do tej klimy w moim aucie
Przekazników od klimatyzacji nie ma nie spotkałem się z nim.
bezpiecznik jest od wentylatorów na aku.
Jak masz możliwość to sprawdź po wlączonej klimatyzacji czy wgl dochodzi napięcie na wiatrak klimatyzacji. Bo możesz mieć padnięty wiatrak (ale nie wydaje mi się że to może być tego przyczyna) . Sprawdzałeś vagim czy masz błędy?
Dodam też miałem problem u siebie z klimatyzacją i jak gadałem z elektromechanikiem i jak mi pokazywał schemat jak przebiega klimatyzacja. Jest to prosty układ klimatyzacji.

A tak a ciekawości masz u siebie problem z temperaturą lub z licznikiem w swoim aucie?

- - - Aktualizacja postu - - -

Cytuj Oryginalnie napisane przez luukiwitek Pokaż post
Wiatraki kręcą się obydwa. W vagu wywala mi błąd " zbyt dużo błędów" i nie mogę odczytać nic więcej. Kabel Viakena, Vag zarówno 3.11 jak i 4.09. Bezpieczniki wszystkie sprawdzone.
Podepnij pod vag-a jeszcze raz i z czytaj błędy bo jeśli wywala błąd to podpowie ci co jest nie tak.