Witam serdecznie,

Jakiś czas temu zakupiłem Audi A3 8V, 2015r. Samochód na wyposażeniu posiada ogrzewanie postojowe Webasto (5Q0815005M). Niestety w wyniku uszkodzenia przodu auta również i ono uległo uszkodzeniu. Zakupiłem już identyczną pompkę o tym samym numerze części lecz mam problem z jedną z wtyczek (zdjęcie: Hidden Content ), chodzi o jak mi się wydaje główną wtyczkę z kablami sygnałowymi od modułu Webasto. Niestety wtyczka ta została u mnie odcięta przez poprzedniego właściciela, udało mi się już zdobyć zamiennik (zdjęcie: Hidden Content ) ale nie wiem jak podłączyć odpowiednio do niej kabelki które wychodzą z wiązki (zdjęcie: Hidden Content ).

Czy posiada ktoś może jakiś schemat, pomysł w jaki sposób powinna być ona podłączona lub ewentualnie zdjęcie już złożonej wtyczki z kolorami kabli zbliżonymi do moich? Niestety przeglądając np. aukcje lub oferty z takimi pompami w których były wtyczki, w mojej instalacji nie pokrywają się kolory kabli. Jedyne co jest wspólne dla wszystkich wtyczek to to, że wykorzystane są pierwsze 4 piny we wtyczce, reszta jest wolna.

Z góry dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam