Cytuj Oryginalnie napisane przez etanol Pokaż post
jeżeli słyszysz buczenie któe nie ustaje przez kilkanaście sekund to znaczy ze poprostu masz nieszczelnośc w układzie, biorac pod uwage ze otworzyć się da to znaczy ze nieszczelnośc ta będzie przy samej pompce, stosunkowo łatwa usterka do zlokalizowania, domniemam ze wiesz gdzie znajduje się owa pompka, myśle ze poprostu jeden z węzyków się odłaczył, jeżeli już wcześniej grzebałes przy niej to się często zdarza, ja np ułamałem ten biały zaczep który blokuje rurke w tym wejściu w pompce i często mi sie luzuje i mi buczy ta pompka. zajrzyj tam jutro i daj znac bo ciekaw jestem ehh ale sie rozpisałem,
Dobra. Byłem przed chwilą sprawdzić jak się sprawy mają. Otóż poniosło mnie i wcale nie słychać żadnego buczenia przy próbie zamknięcia. Jest tylko buczenie przy otwieraniu. Czy ta pompka "firmowo" jest w gąbce i przytwierdzona do karoserii plastikowym paskiem?
Próbowałem go przeciąć kombinerkami, ale trzymał się twardo, więc jutro spróbuję nożykiem. Tylko czy jest sens? Czy może trzeba zaprogramować pilota?