PD na srebrnym, znaczek, atrapa, wydech:
Sorry za jakoś zdjęć. Znudzi się ściągam jak miało to miejsce z żółtymi halogenami, aczkolwiek dużym plusem PD na atrapie jest ochrona - nie muszę nakładać dressingu![]()
PD na srebrnym, znaczek, atrapa, wydech:
Sorry za jakoś zdjęć. Znudzi się ściągam jak miało to miejsce z żółtymi halogenami, aczkolwiek dużym plusem PD na atrapie jest ochrona - nie muszę nakładać dressingu![]()
|
Jak widać felgi "przed" były dość intensywnie sfatygowanie. PlatiDip dodał im... kolorytu
![]()
Zakupiony w sklepie www.masterpart.pl pod Warszawą: Łomianki, ul. Kolejowa 179 (sprzedają także części i prowadzą warsztat dla samochodów amerykańskich). Jest mała wystawa, można podjechać, obejrzeć, pomacać.
Zdj.1. Tak wygląda oryginalna felga (podobnież do quada).
Zdj.2. Pokryty kolorem czarnym, u góry widoczny fragment koła także po użyciu złotego metalizera.
Zdj.3. I oczywiście kolor biały.
ile puszek poszło na felgi ?? :>
Na dwie sztuki felg siedemnastek "poszła" znaczna część jednej puszki, czyli trochę jeszcze zostało. Są to dwie "mocne" warstwy, które miały na celu ukrycie okrutnego stanu felg, z jakimi nabyłem to auto. Owa pozostała część "szpreju" pozostała jeszcze na jedno koło (mam nadzieję), o ile drugie okleję StickerBombem (taki mam zamysł). Jeśli nie wyjdzie, to albo dokupię jeszcze jedną puszkę czerwonego, albo zrobię 2 felgi z drugiej strony auta na zupełnie inny kolor. Odjechany pomysł, wiem! Ale to na zimówki, to i tak auto będzie w zaspie lub w błocie i nikt nie zauważy...
a tak wpadłem na taki pomysł żeby pomalować tym plastidipem całe auto oprócz dachu i lotki. zna ktoś takie przypadki widział może kto taki samochód?? wiem że to będzie kosztowne ale myślę że taniej wyjdzie niż malowanie u lakiernika. poza tym chciałbym sam to zrobić w następne wakacje i myśle ze do półtora tysiąca bym się wyrobił. co o tym myślicie.
vwzoneGo?? zrobi? ca?ego golfa na bia?y mat. A jeden na 2 tygodnie b?otnik, ?eby wypr?bowa? no i ka?dy zadowolony
Te? nad tym my?la?em, ale policzy?em to poni?ej 1000z? by wysz?o
P.S. http://allegro.pl/wagner-w-550-hvlp-...672829971.html
dzięki verni o taką odpowiedź mi chodziło szkoda że nie pomyślałem o tym w te wakacje. teraz brak czasu ale na 99% auto zmieni kolor w następne lato
Najpierw był tylko czarny, biały i jeszcze jakiś. Teraz widziałem tam już różne kolory
Tutaj "testowy" błotnik.
http://forum.vwzone.pl/viewtopic.php...7683&start=180
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)