Gregorski3 często niestety bywa że 2 cześć jest gorsza od 1 boje się że też tak będzie z filmem Uprowadzona 2...
A takie pytanie, czy pamiętacie jakąś 2 cześć lepszą od 1 cześci filmu?
Gregorski3 często niestety bywa że 2 cześć jest gorsza od 1 boje się że też tak będzie z filmem Uprowadzona 2...
A takie pytanie, czy pamiętacie jakąś 2 cześć lepszą od 1 cześci filmu?
|
pamietamy
przyklad : zabojcza bron, ojciec chrzestny, powrot krola (to nawet 3) , powrot jedi (to tez 3 ze starych) , mroczny rycerz (batman 2) itd
nie wazne czy 2 czesc, ale jak przylozyli sie scenarzysci
od takich gowienek jak niezniszczalni nikt sie dobrego scenariusza nie spodziewa, co by nie wymyslili to ludzie obejrza
Nie pomagam na PW, nie muszę
Od tego jest forum i tematy na nim
Widzo że miro pamięta... a jeśli teraz mi chodzi o filmy w których powstały tylko 2 częśći a nie więcej... Zobaczy kto pamięta teraz
Jeśli chodzi o batmana mroczny rycerz to bije wszystkie batmany nawet tego nowego.
Ojciec chrzestny to klasyk
Oglądał ktoś infernal affairs 1 ?
Super jednak ktoś oglądał infernal affairs. Miro takie same mam zdanie, że infernal lepszy. Prawie mało który film mnie tak wciągnął z produkcji Hongkongu
A i jeszcze Yip Man był super
Miałem weekend filmowych porazek
Dom w głębi lasu, REC 3 - o qrdenie polecam filmow, serio w ogole nie straszne, a za to żałosne horrory
Mroczne Cienie - film jakos nijaki, liczyłem na Deppa i sie przeliczyłema zapowiadał sie ciekawie...
Paranormaln Activity 3 - dla fanów serii pewnie sie podobał, do mnie jakos nie przemowil![]()
"- Dobrze jeździsz ?
- Nie, ale szybko..."
Dobrze Cyc że pamiętasz tytuły, ja jak oglądnę coś kiepskiego to na drugi dzień nie pamiętam co oglądałem i jaki to był tytuł![]()
Haha... Jak zawsze w poniedziałek na polsacie jest jakiś HIT dzisiaj leci Metro strachu może na dzisiaj być![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)