A co myślicie o modelu SAMSUNG GALAXY ACE 2 ? parametry ma fajne, tylko zastanawia mnie czy ma on Gorilla Glass, jedni mowia tak, inni nie.. no i HTC ONE V, chociaz dla mnie szpetne jest dolne wygiecie obudowy.
A co myślicie o modelu SAMSUNG GALAXY ACE 2 ? parametry ma fajne, tylko zastanawia mnie czy ma on Gorilla Glass, jedni mowia tak, inni nie.. no i HTC ONE V, chociaz dla mnie szpetne jest dolne wygiecie obudowy.
|
Panowie mam dylemat z wyborem jakiegos smartfona cos koło 1000zł max 1200-1300 to juz wogóle
moje wymagania wyświetlacz mn3,7" max 4,3 reszta raczej za duża optimum chyba 4,0" android koniecznie i tu albo HTC albo Samsung
bede korzystal poczta, troche neta, gp,s moze raz na mc gg, gierki z marketu
tak główkuje i do wyboru zostal mi
htc desire taki sredni ale mogłby byc, procek pojedyńczy i ramy obleci
htc desire hd stary ale chyba sprawdzony, procek pojedyńczy i ramy obleci
htc desire s tu jak w hd przemawiają do mnie wszystko na dotyk procek nie wiem ram 768mb tak juz ok na dzisiejszy dzien
na sensation troche za mało floty ;/
samsung galaxy s plus niby ok 4" procek 1,4 ram512 ale cos mi mało
samsung galaxy advance 4" procek podwójny ram 768mb i ku niemu jakos najbardziej sie skłaniam
jeszcze biore pod uwage galaxy s2 ale to już wyższa półka
myslalem jeszcze nad pionierem samsung galaxy s ale to tez juz troche przeżytek ;/
co byscie doradzili ci którzy marza codziennie po podobnych albo tych sf![]()
numer obozowy 2483 : 22.10.2007
22.10.2007-->10.02.2008 forumowicz,
10.02.2008-->31.12.2011 klubowicz,
01.01.2012---> kombatant wojenny, to juz rok na emeryturze
tysiace postów, 27 tematów, dziesiątki spotów, 2 OP, 6 ostrzeżeń oto JA
mysle ze jak troche pokrecisz sie po allegro to s2 bys wyrwał, s1 to fajna maszynka, ale juz leciwa.
There's only one word you need to know. Low.
Ja wziołem Galaxy S Advance, jestem zadowolony. Zero przycięć naprawdę szybki. Polecam
Xperia S- najmocniejszy w tej kasie , procek 2x1,5Ghz , ekran nie odstaje od galaxy s2 , jest nieco grubszy ale węższy i ma nie ryśliwą obudowę czego nie można powiedzieć o s2. Wadą jest szybka wyświetlacza bo już mi się zarysowała.
Jest A6 3.0TDI V6 Quattro
Była A3 1.9TDI ASZ 240KM - bał się jej nawet szatan !
Jakby co to mogę Ci sprzedać mojego RAZR, pół roku mam go u siebie ale pora na zmianeWIęcej na PW OFFCA
![]()
Ja korzystam teraz z S Plusa i nie narzekam, ale jakbym miał możliwość to bym pewnie brał Sgs II, koszta nie wiele większe a zabawy i możliwości więcej. Tym bardziej, że dla S2ki wprowadzony jest już Android 4ka.
Tak jak dla mojego note, gdzie bateria nie wytrzymuje 10 godzin...![]()
There's only one word you need to know. Low.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)