ale jest to ori klej czy czyjaś robota?
ale jest to ori klej czy czyjaś robota?
|
to nie dobrze, to zostaje mi tylko opcja zamiany tej lampy lub sprzedaży i kupno innej z miekkim klejem
---------- Post dodany 25-06-12 o 22:58 ----------
jest to ori klej, lampa nie była ruszana wcześniej. Jak fabryka skleiła tak trzyma do dzisiaj niestety za dobrze
Bo życie ma sens jeśli jest w rytmie trance
Miałem podobnie, nie ma sensu się z tym bawić, bo bez uszkodzenia obudowy nic nie zrobisz.
hejka
orientuje się może ktoś czy tylne polifty są tak samo klejone jak przednie?? przód już czyściutki a z tylu po próbie przelania woda z jednej odpadl blysnik, jako ze jest to jedynie światło cofania chciałem ją pomalować tylko nie wiem czy rozbiorę ja po "upieczeniu"??
no nie da sie![]()
Ja mam takie lampy z tym twardym klejem. Rozklejałem je przy pomocy opalarki, cienkiej szpachelki i nożyka do tapet. Gimnastyki jest co nie miara. Potem skleiłem na silikon i tak trzyma już 2 rok. Niestety nie wiem czy bym drugi raz się tego podjął![]()
Witam, zabieram się za pomalowanie poliftów w czerń, widzę że większość z Was nie maluje odbłyśnika wokół soczewki, jestem bardzo ciekaw jak wyglądały by lampy gdybym pomalował ten odbłyśnik, posiada ktoś może fotki takich lamp, Pzdr.![]()
ja wiem jak wygląda, beznadziejnie...
Części na sprzedaż do: Audi TT 8N BAM A3 8P Sportback R32 S-line Audi A3 8L 1,8T 3d Audi A3 8L 1,8T 5d Audi S3 8L 1,8T
Ktoś na forum tak miał zrobione i średnio to wyglądało, zbyt czarno...
To nie prędkość zabija, tylko gwałtowna jej utrata !
malował ktoś w czarny połysk?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)