Hello - wielka prośba - ma ktoś kask S lub M pożyczyć?![]()
Hello - wielka prośba - ma ktoś kask S lub M pożyczyć?![]()
Arguing with an engineer is a lot like wrestling in the mud with a pig. After a few hours, you realize that he likes it.
|
Ja moge Ci pozyczycchyba S mam, ale dosc spory S
Łukasz na jaki okres ten kask chcesz pożyczyć ????
EVO CARS Auto Spa - Auto Detailing
W sumie jednorazowo na dzień lub dwa, tylko jeszcze nie wiem dokładnie kiedy![]()
Arguing with an engineer is a lot like wrestling in the mud with a pig. After a few hours, you realize that he likes it.
Znajomy znajomej potrzebuje krwi...
Gdyby ktos mogł oddać prośba o pomoc...wszystkie informacje tutaj:
http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll...06%2F120708884
Kiedy Facet mówi, że coś zrobi to to zrobi! I nie trzeba mu o tym co pół roku przypominać![]()
Nikt tu nic dawno nie pisał, wiec ja napisze.
Pierwsza sprawa, to Pablo chyba widziany na Prymasa tysiaclecia przed godzina 9, we wtorek 03.09Blachy TOS, SV'ka, wiec obstawiam ze to mogl byc on!
![]()
Oprocz tego, malutkie chwalonko fotencją z Lublina![]()
No i 3 sprawa to chyba będę sprzedawał Horneta. Jakbyscie wiedzieli w ogole czy ktos jest zainteresowany to mozecie dac znac![]()
Malik, to napisz co jak i za ile z tym hornetem![]()
Kiedy Facet mówi, że coś zrobi to to zrobi! I nie trzeba mu o tym co pół roku przypominać![]()
Hornet w stanie idealnym TECHNICZNYM. Kosmetycznie cierpi. Z lewej stronie 2cm wgniotka na baku, przytarty zadu.pek z lewej strony o dlugosci 5cm. Oprocz tego delikatne slady obcierki na lewym deklu. Poobdzierane koncowki drazkow kierowniczych i klamki. Wiecej grzechow nie pamietam. Za to nowe opony D209, nowiutkie lozysko glowki ramy, nowy olej w lagach i wymienione uszczelniaczeOprocz tego wszystko cacy (o sprzeta od strony technicznej dbam lepiej niż o Żone!)
![]()
Przebieg 46tys km. Rocznik 2003. Cena? 10tys zl... Dla mocno zainteresowanych zejde z ceny. Jak sie nie sprzeda teraz (to mozliwe, bo martwy okres) to na wiosne go wystawie. W sumie nawet o tej wiosnie bardziej mysle, ale teraz juz po woli wici rozpuszczam chyba.
W gratisie dorzuce Oliwiarke scottoiler (aktualnie zamontowana i uzytkowana) oraz gmole (aktualnie zdjete, bo przy ostrych zlozenia na torze obcieralem nimi i mi przeszkadzaly).
daj jeszcze jakies foty![]()
Nie zrobilem jeszcze zadnych na sprzedaz. Wrzuce te jakas z Gymkhany, gdzie moze cos widac.
Tutaj widac gmole, przytarcie na zadupku i wgniotke na baku.
Jakby ktos w ogole pojawil sie chociaz troche zainteresowany to porobie foty dokladnie i powiem jak na spowiedzi, co jest zrobione, co do zrobienia, itd.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)