Czy ktos jest w stanie polecic jakis warsztat w Warszawie lub okolicach zajmujacy sie regeneracja lamp?
W moje A3 zmatowialy klosze i chcialbym je spolerowac a nastepnie polozyc warstwe UVA.
Czy ktos jest w stanie polecic jakis warsztat w Warszawie lub okolicach zajmujacy sie regeneracja lamp?
W moje A3 zmatowialy klosze i chcialbym je spolerowac a nastepnie polozyc warstwe UVA.
|
napisz do kolegi z forum o nicku " Grabek "
nie będziesz zawiedziony. warstwa UVA ? nie wiem czy to konieczne ; )
jeśli chcesz to robić sam to tutaj temat dla Ciebie, jeśli chcesz oddać komuś to tak jak bmc04 pisze. odzywaj się do Grabka
http://www.a3-club.net/forum/showthr...89#post1012989
dobra zrobiło się tak że jedna lampa jest jak nówka a druga zrobiła się żółta - czym to potraktować - polerka wystarczy ?
Jest A6 3.0TDI V6 Quattro
Była A3 1.9TDI ASZ 240KM - bał się jej nawet szatan !
Spróbuj polerkę zrobić a jak to nie pomoże to pewnie klosz jest brudny od wewnętrznej strony. Działaleś coś z nimi wczesniej?
A3 8L Hatchback 3D 1997r [1.6 AEH - 101/145] → A3 8L Hatchback 3D 2001r [1.8t AUM - 229/322] → A4 B6 Avant 2002r [1.9tdi AVF - 164/374] → A3 8V Limousine 2015r [2.0tfsi CNTC - 343/487]
Grabek, a da sie cos zrobic ciekawego z przedliftowymi lampami by jakos je deko odmlodzic? i czy tez sie podejmujesz takiego wyzwania
za 120 zł to srednio sie oplaca inwestowac w przedlifty samochod ogarniety mechanicznie to teraz trzeba wizualnie go polepszyc
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)