witam, sprawa dotyczy mojego autka -BKD 2004r , kiedys w jakims poscie z ciekawostkami znalazlem info ze w audi z adapterem do telefonu ktory m.in. mam ja znajduje sie zestaw glosnomowiacy bluetooth;
jakiez bylo moje zdziwienie gdy zaraz po przeczytaniu tej informacji wlaczylem swoj htc ktory znalazl "AUDI UHV 7172", wklepalem haslo 1234 i przez okolo pol roku cieszylem sie z mozliwosci rozmow glosnomowiacych, az pewnego razu (dzis) mniej wiecej po 2 tygodniach nieuzywania zauwazylem ze nie dziala, dokladnie nie wiem kiedy to sie stalo, dzis - w sumie przypadkowo spostrzeglem wieczorem ze przy wlaczaniu swiatel mijania - w momencie gdy cala deska rozdzielcza i panel srodkowy sie podswietla - brak jest podswietlenia tego przycisku sluchawki - odbierajacego rozmowy - ktory znajduje sie na przedniej sciance "adaptera"... zestaw Bluetooth jest niewidoczny dla telefonow...
dodam - oczywiscie na poczatku sprawdzilem wszystkie bezpieczniki z kabiny pod katem przepalenia - wszystko OK, co radzicie robic nastepnie? zepsol sie adapter - /tym okresleniem nazywam ta sluchawke ktora mozna sciagnac i ktora zamiescilem na zdjeciach/, jego styki wygladaja na OK - kupic nowy, podpiac AUDI do VAGA u jakiegos speca? jesli tak to na co ów spec mialby zwrocic uwage? sprawdzic napiecie na pinach po odpieciu adaptera próbnikiem?
pozdrawiam