Odgrzewam kotleta, ale dla potomnych dokończę temat o zmianie etykiety.
Poprzednia etykieta:
Obecna etykieta:
Link do strony producenta:
http://www.motul.com/pl/pl/news/668
Odgrzewam kotleta, ale dla potomnych dokończę temat o zmianie etykiety.
Poprzednia etykieta:
Obecna etykieta:
Link do strony producenta:
http://www.motul.com/pl/pl/news/668
pierwszy automat jaki prowadziłem ? - Ferrari F430
|
w lipcu zaczęły się też juz zmieniać etykiety specifica, mieliśmy dostawe Specific 504/507 i też już w nowej szacie jest
Zadowolenie klientów bezcenne
Najniższe ceny na części oraz oleje motul gg 347504, tel 663 962 604 , Rabat dla A3-club!
Nowa szata graficzna Specifica:
![]()
aktualnie dotarł do nas x-cess w jeszcze nowszej szacie
delikatny lifting etykiety z przodu i z tyłu![]()
Najniższe ceny na części oraz oleje motul gg 347504, tel 663 962 604 , Rabat dla A3-club!
PRO-CHOICE = Elemenateur![]()
.......
No tak, ale mówią że kto pyta nie błądzi...
Trochę się zraziłem bo ten cały czerwony korek był krzywo przykręcony i podczas transportu uroniło się kilka kropel po butelce. Przy otwieraniu korka (do góry) wyrwałem cały korekW pierwszej chwili pomyślałem że może sklep dysponuje oryginalnymi butlami i mieszają trochę na zapleczu... ale o nic nie posądzam kolegi ze sklepu PRO-CHOICE.
Fotki dodałem, oceńcie sami.
Olej na butli ma datę 04.05.12/284022A1 więc jeszcze stare wzornictwo.
Zapachu nie jestem wam w stanie przekazać...
Dodaję jeszcze fotki :
![]()
![]()
![]()
Ostatnio edytowany przez barek92 - 26-09-12 o 09:31
witam kolego,
olej brałeś od nas, olej bierzemy od oficjalnego importera na polskena pw mogę dać dane abyś się skontaktował i potweirdził moje słowa. Z tym wyrwaniem korka chyba za dużo siły masz
nam sie raz to zdarzyło nie wiem czym to spowodowane. Olej dostałeś z ostatniej naszej dostawy, nie mamy jeszce spec 505 01 w nowej szacie, narazie przyszedł tylko spec 504/507.
Być może na magazynie kurierzy rzucali paczkami i może coś wyskoczyło, dlatego z taką łatwością Tobie został w ręku
pozdrawiam
ja juz nie raz tez wyrwalem caly korek![]()
.......
dodam tylko kolego by uciąć Twoje domysły a być może Ciebie zmotywować do wyjaśnienia tematu i podzielenia się informacją z forumowiczami bo takie sianie niepewności nie jest fajne
ten numerek który cytowałeś poniżej to nr batch , wyślij go do motul polska , możesz zamieścić zdjęcie , tam potwierdzą Ci skąd pochodzi olej, jaki to olej i będziesz mógł śmiało wlać do silnika bez żadnych obaw
W razie czego polecam kontakt z Piotrkiem Pyrką, to główny technolog motula, poznaliśmy go na szkoleniach motul także śmiało może rozwiać Twoje wątpliwośći
Pozdrawiam Cię serdecznie
Marcin
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)