Bez nerwów, przecież o nic kolegę nie osądzam, sam nie dysponuję taką wiedzą, żeby osądzić czy olej jest ori więc się pytam.
A że daje fotki a olej jest oryginalny to tylko na plus sklepowi, bo każdy może podejrzeć jak jest autentycznie.
Bez nerwów, przecież o nic kolegę nie osądzam, sam nie dysponuję taką wiedzą, żeby osądzić czy olej jest ori więc się pytam.
A że daje fotki a olej jest oryginalny to tylko na plus sklepowi, bo każdy może podejrzeć jak jest autentycznie.
|
Powiem tak, że szukałem oleju Motul x-clean 8100 5w40 na allegro ale po przeczytaniu w internecie, ze olej ten jest czesto podrabiany postanowilem poszukac co nieco u nas na forum, znalazlem sprzedawce PRO CHOICE i się nie zawiodłem. Na dodatek w piątek rano kupiłem olej na ich stronie dzis już z rana olej jest u mnie. w 100 % oryginalnyCena identyczna jak najtańszy olej tej marki na allegro, tak że warto!
ja polecam sklep vag-tech na łopuszańskiej w warszawie, gość ma oleje motul i filtry mann za bardzo dobre pieniądze, w 100% oryginalne
osobiscie to sie cabanmat ogarnij!
ile jeszcze kont zalozysz?
idiotow z nas robisz znow?
Witam,
Ostatnio kupowałem dwie bańki Motula 8100 x-cess 5W40 z różnych źródeł. Obydwa źródła teoretycznie wiarygodne ale przy zakupie drugiej sztuki zaniepokoiłem się trochę, bo opakowania się różnią.
Podrzucam zdjęcia opakowań. Na zapach i barwę oleje wyglądają podobnie - jasny kolor + miły zapach.
Co o tym sądzicie?
![]()
X-cess nową szatę też już delikanie zmienił, więc może być ori)
Zadowolenie klientów bezcenne
Najniższe ceny na części oraz oleje motul gg 347504, tel 663 962 604 , Rabat dla A3-club!
Problem w tym, że obydwa oleje są stosunkowo świeże - ten po lewej 03.07.2012, ten po prawej 17.08.2012. Różnica w produkcji wynosi więc 1 miesiąc. Mało prawdopodobne, że akurat w tym okresie producent zmienił etykiety.
Kupując jeden i drugi olej sugerowałem się raczej odklejaną etykietą tylną. Obydwa oleje to miały, więc uznałem że jest ok.
Części na sprzedaż do: Audi TT 8N BAM A3 8P Sportback R32 S-line Audi A3 8L 1,8T 3d Audi A3 8L 1,8T 5d Audi S3 8L 1,8T
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)