Varta Silver i Bosch S5 to jest identycznie to samo, tylko inne naklejki. Tak powiedział gość w tym sklepie.
Na allegro chodzą w bliskich okolicach 400zł.oszczędzam prawie 100zł i to mnie bardzo cieszy![]()
Varta Silver i Bosch S5 to jest identycznie to samo, tylko inne naklejki. Tak powiedział gość w tym sklepie.
Na allegro chodzą w bliskich okolicach 400zł.oszczędzam prawie 100zł i to mnie bardzo cieszy![]()
|
Dziś odmówił mi posłuszeństwa akumulator w mojej a3,
z tego co wyczytałem polecacie vartę lub boscha s5, tylko z tego co widzę są sporo mocniejsze od mojego obecnego (EXIDE 12V 61Ah 330A DIN 540A EN/SAE)...
Podane przez was modele podejdą u mnie bez problemu? Pytam bo nie wiem, i się zastanawiam w sumie czemu u mnie był słabszy...
podejdą bez problemu, bierz śmiało Bosch S5 77Ah 780A, wym: 278x175x190. Najlepszy wybór!
raziu (09-10-12)
Słuchajcie mam prośbę do audi a3 1.6 fsi jaki jest najlepszy akumulator i ile powinien mieć AH?
ziomalek Ty chyba czytać w ogóle nie umiesz, 2 posty niżej napisałem koledze raziowi co zakupić, nawet nie spojrzałeś...
Tylko czy jest sens wkładania do benzyny aku 77Ah jak dla tego silnika przewidziane są aku w zależności od wyposażenia 60Ah i 63Ah.
zyzio dzięki za radę ja na to spojrzałem ale czytałem przewidziane są 6o lub 63 więc czemu doradzasz jeszcze większy?
Myślę, że możesz bez obaw zaryzykować, nic się nie stanie.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)