|
Przypuszczalnie temp na klimie ustawiona jest na 23 st, na podszybiu wg mnie grzeje znacznie mocniej, środkowy nawiew, chłód, temp ok 19-20 st max, nawiew na nogi coś koło tego jaka powinna być, czyli 23 st. Tak wygląda jeśli każdy nawiew jest sam wł. Dziś środkowy nawiew zaczął puszczać ciepłe powietrze, z tym, że tylko od str kierowcy, od pasażera nadal chłodne i ze znacznie mniejszą siłą nawiewu.
Jakieś pomysły jak przywrócić wszystko do normy?
effsi jesteś z Pajęczna woj.Łódzkie ?????
GG - 20455025
Ja tez EPJ![]()
GG - 20455025
Witajcie to znów jaPoskładałem wszystko do kupy wszystko jest niby ok ale zostało mi kostek elektrycznych
posiada ktos chcemat jak powinno byc to popodpinane tzn gdzie znajduja sie kostki w obudowie od nagrzewnicy i tych mechanizmach albo moze ktos plus minus podpowie
![]()
DO SPRZEDANIA MOJA A3 1,8T APP WIECEJ NA PRIV
Mistrzem w tej dziedzinie jest DanioUK, pisz do niego
Wysłane z mojego Arc S za pomocą Tapatalk 2
zdjecia i coś sie ogarnie
Szukam i nie znalazłem nigdzie więc podepnę się pod ten wątek.
Jak działa nawiew w a3. Mam taki problem. Podczas załączania nawiewu słysze początkowo cykanie, potem ustaje. Po zmianie trybu nawiewu jest tak samo takie cyk cyk cyk i koniec nawiew działa dalej. Gdy wyłączę nawiew też pare sec cykanie. Co to jest?
Słychać to od strony pasażera z tym że jak rozebrałem schowek to przykładając ucho do wentylatora uznałem ze to nie jego wina, tylko jakby jakiś zapadni, nie potrafie tego wytłumaczyć . Miał ktoś coś takiego podobnego?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)