|
Zakupu dokonałem jakieś 2 tygodnie temu, problem był od kiedy go kupiłem
poszukaj na forum o przekodowaniu klimatronika, napewno coś jest, widzialem gdzieś albo ogarniety z elektronika mechanik,
bo tutaj wg. mnie albo przekodowanie klimatornika albo zabawa w zmienianie pinów we wtyczkach do klimatronika.
Masz klimatronik jaki był w przedliftach, tak jak napisał ci Kosmo proponuję podłaczyć się pod vaga i zrobić adaptację klimatronika albo przywrócić ustawienia fabryczne i sprawdzić czy coś się zmieniło. Jak nie to coś masz namieszane w pinach.
Doposażanie - Elektryka - Diagnostyka Grupy VAG
jakis troche inny ma ten klimatoronik, moze wersja na inny kraj albo co? nie mam pojecia bo taki " normalny" to: http://allegro.pl/klimatronik-panel-...644199981.html
A faktycznie, więc może zanim zaczniesz robić jakieś adaptację spróbować podmienić od kogoś z normalnym klimatronikiem może w tym modelu występuje inne podłączenie pinów w kostkach. Podaj jego numer to się sprawdzi w etce.
Doposażanie - Elektryka - Diagnostyka Grupy VAG
Tak to wygląda od tyłu, jest też nalepka która nie mówi zbyt wiele.Może miał ktoś do czynienia z takim sterownikiem??
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...4b0262569.html
witam.
proszę o pomoc z nawiewem jadąc przestał działać nawiew wszystko działa na climatronicu ale brak nadmuchu,po około 10 minutach zaczął działać ale słychać jakby się coś przycinało pzdr
dodam błędy na climatroniku 5.1,9.7,11.7,13.7,15.3,18.1
Ostatnio edytowany przez michalski - 04-11-12 o 12:31
tak naprawde troche szukajki i byś wiekszość wiedział,
tak wogóle to coś ci sie przycina ta nagrzewnica( te klapy)
błędy jaki interesuja to
05.1 (G17) Czujnik temperatury zewnetrznej (otoczenia), przod, ciagla
przerwa,
18.1 Napiecie dmuchawy swiezego powietrza, ciagle
to ten wiatrak za schowkiem coś szwankuje, albo on albo elektryka do niego.
wszystkie opisy mam do błędów tylko niewiem czy ten wiatrak już się wysłużył lekko pukne pod schowkiem to się załączy
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)