Ktos Ci w ogole odpisal?
Ktos Ci w ogole odpisal?
|
Nie chce zakładać nowego tematu a problem dotyczy podłączenia telefonu do ori Bluetooth telefon wykrywa audi ale hasła podane przez dealera nie działają 0000 1234 pytanie czy sa jakieś inne hasła ?? Czy problem leży gdzies głębiej ?? Telefony sprawdzałem 4 rożne i to samo. A autko to s3 z 2011 Anglik jakieś sugestie ??
Z góry dzieki
Zresetuj do ustawień fabrycznych TEL w RNS-E czy też wprowadź nowe hasło/pin w RNS-E, TEL>Setup... funkcja jakoś intuicyjnie się nazywa
Oki spróbuje i dam znać czy pomogło
Siemanko Od niedawna posiadam moją A trójeczkę 8P. Chcę się zapytać czy uchwyt musi być bezużyteczny, czy też znajdę jakiś adapter do mojego telefonu(Motorola Moto G). Z tego co widziałem to były adaptery tylko do starych Nokii i Iphona. Ten uchwyt posiada w sobie ładowarkę oraz umożliwi mi rozmowę poprzez system głośnomówiący(może jakoś się połączy z radiem czy coś?). Dzięki z góry
no niestety wybór adapterów nie powala ale można zamontować Bluetooth/jeśli nie masz(włącz w telefonie i sprawdź czy wyszuka w aucie)
http://www.a3-club.net/forum/showthr...89#post1338889
Dzięki Jutro sobie sprawdzę
Zakupiłem adapter bluetooth jak na linku podłączyłem i niestety nie działa. Kostka wpięta w miejsce zmieniarki, masa przy śrubce, a napięcie wziąłem ze schematu.
Po podłączeniu telefon paruje się z modułem bluetooth, niestety włączając radio i przełączając na płyty wyskakuje komunikat no cd.
Przy podłączeniu coś skopałem czy możliwe że uszkodzony moduł dostałem?
https://allegro.pl/oferta/adapter-au...-in-8246532893
Na końcu aukcji jest napisane : '' * UWAGA Adapter działa tylko z radioodtwarzaczami z aktywowanymi na stałe wejściami AUX lub CD CHANGER. W niektórych przypadkach da się "oszukać" odtwarzacz podłączając jednocześnie zmieniarkę CD jak i tytułowy moduł bluetooth za pomocą rozgałęźnika na kostki MINI-ISO - ogólnie dostępnego w internecie. '' Zastosowałeś się do tego???
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)