Najlepsza ochrona lakieru folią PPF | Bezbarwna folia ochronna z 10 letnią gwarancją. Zapytaj o specjalną ofertę dla klubu A3 w CAROK.pl Kalisz. Folie ochronne to dużo lepsze zabezpieczenie lakieru niż ceramiczna ochrona lakieru
|
witam ,planuje kupić audi a3 z 2002 z beżowa alkantara, samochód strasznie zaniedbany w środku ale jest okazja kupić za dobre pieniądze (12tyś)...brudne fotele itd... pytanie ...czy często może brudzić się taki materiał... jak to wygląda w czasie dłuższego używania... ? będę wdzięczny za szybka odpowiedz... pozdrawiam Piotr
Napisz na sklep@pielegnowacauto.pl i zapytaj o forumowy rabat!
Kosmetyki samochodowe, materiały polerskie oraz lakiernicze. Usługi z zakresu auto detailingu. Odwiedź nas na www.pielegnowacauto.pl lub www.jak.pielegnowacauto.pl
Fajnie to ująłeś MichałNo mi juz pomału też zaczyna się rolować, na razie ją ogole i tyle.
a gdzie w poznaniu ? doprowadza taka alkantare do "idealnego " stanuw miarę przyzwoitej cenie wie ktoś ?
http://www.s-plus.pl/alfa-romeo-159-gdansk-oliwa znalazłem taka firme ale koszt to około 402 zł
Jeśli doprowadziliby Ci fotele do stanu jak na zdjęciach, to uwierz mi - to nie jest dużo.
Z fotelami do S3 ("biała" alcantara) męczyliśmy się wszystkim, a jak zawiodły "polcane" produkty zaczęliśmy własną walkę - i proszkami i szamponami, golarkami do swetrów, golarkami/strzyżarkami, golarkami jednorazowymi - bo się, jak wspomiał mio, rolowała. Jeśli w tym zakładzie mają odpowiednie środki - bo mieć trzeba, mają jakieś specyfiki, które Ci to na jakiś czas zabezpieczą - moim zdaniem warto, jak się chce mieć coś zrobione porządnie.
LS rulezzz ...po prostu mordeczki...
też właśnie dochodzę do takich wniosków, bo gadam z rożnymi osobami... i na "zwykłej" myjni to raczej nie są dojść do takich efektów... przy zwykłym praniu... muszę do nich uderzyć... w celu umówienia się... i zbadania jeszcze paru innych kwestii związanych z tematem smart repair.
Panowie jak to najłatwiej doczyścić ? Piorąc? jakie preparaty polecacie? Głownie chodzi mi o całość i tą niebieską plamę na tylnej kanapie
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)