Niewiem czy to było jush ale tego nie znalazłem, znalazłem sposub na czyszczenie alcatary na sucho
najlepiej schodzi brod chusteczka do nosa , ja robei to chusteczkami Solo sa odpowiednio twarde.
Jak jeszcze doczyszcze to zdrobei foty i wystawie.
Niewiem czy to było jush ale tego nie znalazłem, znalazłem sposub na czyszczenie alcatary na sucho
najlepiej schodzi brod chusteczka do nosa , ja robei to chusteczkami Solo sa odpowiednio twarde.
Jak jeszcze doczyszcze to zdrobei foty i wystawie.
|
nie jush tylko po polsku juzjush pisza nastolatki takie 14 i 15 heh
alkantara jest sztucznym materialem szczotka miekka i woda... bez problemu powinno ci zejsc wszystko to taki material ze jest zbyt drobny i brud w niego nie wchodzi.. dlatego do czyszczenia wystarczy woda... i szmatka czy szczoteczka... i powinno wszystko wypluc![]()
420 500 km
tupac masz tu linka jak to robić
http://www.meguiars.pl/forum/viewtop...1c058da3fbf3ff
sama woda tego nie umyjesz... ja mam sposob na czyszczenie skor i to bardzo dobryschodzi wszystko chyba ze brod wtargnal w material na dobre... zainsteresowanych zapraszam wiec na pw
![]()
mopobrotowy.pl
mopwirujacy.pl
moprotacyjny.pl
magicmop.pl
magicmop.com.pl
Cassel, alcantara to nie skóra! To tworzywo sztuczne!
Arguing with an engineer is a lot like wrestling in the mud with a pig. After a few hours, you realize that he likes it.
Cassel, dokladnie zanim cos napiszesz poczytaj... jest to specjalny material ktory jest tak gesty ze brud w niego nie wnika dlatego wystarczy woda ! poczytaj otym na necie...
420 500 km
nie ma to jak umyc dobrze cale wnetrze.. tak jak Jackq napisalzlecic do komus.. a samemu pozniej co najwyzej jak mamy gródki na alcantzre to ogolić to golarką do swetrów
i będzie środeczek pinnnnknyy
![]()
AUDI..- Przewaga dzięki technice.
znalezione na forum:![]()
http://tuningforum.pl/viewtopic.php?...5a28dd8fe262ac
larius,
czytaj uwazniej... pisze ze mam sposob na czyszczenie skor i to sprawdza sie zarowno do alcantary.
ja akurat w odroznieniu do co niektorych wiem ze alcantara to nie jest skora.. to jest najdrozszy material prosze panow pewnie dlatego porzadany tak przez wielu... hehe
[ Dodano: Czw 11 Paź, 2007 19:21 ]
a tak na serio to sama woda jak czyscisz np skore to zaleznie od rodzaju moze zmieniac kolor...
do czyszczenia zarowno skor i alcantary polecam: platki mydlane... tak takie co dla dzieci sa. przygotowana woda i platki mydlane (wody nie duzo) zeby zrobila sie taka piana biala... na szmatke te platki i jechane... potem sucha szmatka do sucha... no i skore jakims nablyszczaczem i polerowaci skora wyglada jakby byla swierzo zrobiona blyszczaca pachnaca natomiast alcantara czysciutka
![]()
[ Dodano: Czw 11 Paź, 2007 19:22 ]
larius,
no i alcantara to nie tworzywo sztuczne LOLto material... wiesz co to tworzywo sztuczne ?? PCV czlowieczku
hehe to zes trafil na lidera dot produkcji pewnych rzeczy z tworzyw sztucznych...
![]()
mopobrotowy.pl
mopwirujacy.pl
moprotacyjny.pl
magicmop.pl
magicmop.com.pl
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)