Trochę mam przyzwyczajenie do starych lamp i jak tak stoję przed garażem mam wrażenie że za bardzo w prawo świeciZostawię jak jest, nie będę nic kombinował wiadomo.
Trochę mam przyzwyczajenie do starych lamp i jak tak stoję przed garażem mam wrażenie że za bardzo w prawo świeciZostawię jak jest, nie będę nic kombinował wiadomo.
|
No wiadomo, inny reflektor to i trochę może inaczej świecić/rozpraszać światło, a poprzez stare przyzwyczajenie jest takie głupie uczucieU mnie było podobnie, w drugim aucie światła świeciły inaczej a przy a3 też inaczej i myślałem, że są kiepsko ustawione, a się okazało, że wszystko git
![]()
Świecą soczewki które są w mniejszej odległości od siebie niż odbłyśniki w przedliftowych lampach, pozatym porównałeś do passata który jest szerszy![]()
Porównałem ogólnikowo, wiadomo że a3 węższa, ale nie myślałem że w soczewkach aż taka różnica jest i takNie mniej jak jest wszystko git to dobrze
![]()
Co za problem podkręcić trochę w lewo? Na przeglądzie może przejść nawet jak do niczego świecą. Najważniejsze żeby dobrze oświetlały drogę i nie oślepiały jadących z przeciwka. Przy ścianie można tylko porównać czy świecą równo na wysokość.
Nie jest sztuką przekręcić w lewo i mieć psychiczny spokój, tylko ważne żeby świeciły dobrze. A wszystko jest kwestią przyzwyczajenia
no ale w czym problem ?? ze jak przekrecisz to co sie zlego niby ma stac ?
Co powiecie o jako?ci tylnych lamp Sonar led? Czy te ledy szybko sie przepalaj? ? Warte s? tej ceny ?
http://allegro.pl/lampy-led-tylne-so...898241388.html
leviatanm
nie wiem czy coś się stanie, czy jeśli będą bardziej w lewo świeciły to czy nie będzie jakoś oślepiało samochody jadące z przeciwka, nie znam się na tym. Po prostu napisałem że skoro jest dobrze tak jak jest, to wole nie zmieniać nic.
miałem, DEPO zamienniki ori - świeciły do dupy i zrobił się pajączek na kloszach, miałem SONAR z ringami- świecenie umiarkowane, lała sie w nie woda,czyli jakość wykonania beznadziejna, mam teraz ori Hella na xenonie i jestem osiusianyPanowie, a może się ktoś wypowiedzieć co miał polifty zamienniki np. TYC i zmienił je na ori HELLA, czy zauważył jakąś poprawę/różnicę ?![]()
![]()
wszystko działa, wszystko się reguluje i wszystko tak mega świeci że najchętniej bym jeździł tylko w nocy, a najchętniej w zimie
także nie ma co oszczędzać, dołożyć więcej, a później się tylko cieszyć![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)