Dziwne że sprzęgło Ci się ślizga... chyba mocno jeździsz niskimi obrotami i z takich przyśpieszasz?
Dziwne że sprzęgło Ci się ślizga... chyba mocno jeździsz niskimi obrotami i z takich przyśpieszasz?
|
Dlatego się ślizga że jest to zestaw z Sharana na systemie SACHS. Ten zestaw jest słabszy od seryjnego ASZ czy ARL
- - - Aktualizacja postu - - -
Jeżeli to sprzęgło od Sharana jest na systemie SACHS to jest słabsze od seryjnego ASZ lub ARL
Zapraszam na ww.bartpol-hamownia.pl
Modyfikacje elektro-mechaniczne silników spalinowych
Profesjonalna Regeneracja Turbosprężarek
ZOBACZ!! www.facebook.com/BartpolTuning
Jaki zestaw kupiles? Bo ten LUK'a to przy 380Nm nie powinien sie slizgac, chyba, ze juz sprzeglo zjechales. Ja mam pelny LUK'a od BTB na 440Nm i nie tyle sie slizgal co po prostu przy ujemnych temperaturach potrafilo sie uślizgnąć (np. przy przyspieszaniu na pelnym gazie na czworce z 1800rpm). W normalnej eksploatacji bylo ok, a nie raz zmienialem biegi z butem w podlodze czy stawalem na "ćwiartkę". Oczywiscie ma to swoje przelozenie na trwalosc. Po przejechaniu 60kkm sprzeglo po prostu zaczyna mi siadac, wiec coraz czesciej zdarza mu sie uślizg. Kupi sie nowe i znowu bedzie gicior ew. pomysle o zachwalanym jednomasie ze spiekiem. Ciekaw jestem na co sie Kito zdecyduje, bo ja seryjne ASZ dojeżdżam w pare tys. km, a tu chyba juz dlugo zyje
.
S4 1.1 SLS Snow Leopard Sleeper (490KM/550Nm by ECU Project)
S3 1.1 TDi Clouded Leopard (BLT++ 220KM/440Nm by Dynosoft/ECU Project)
1% podatku na rehabilitację Ryśka: www.rysiek.nawrat.us
Sprzedam
Oryginalne koło dwumasowe do ASZ
Kompletny zestaw do swapu hamulców na 288mm
i kilka innych części...
Jest A6 3.0TDI V6 Quattro
Była A3 1.9TDI ASZ 240KM - bał się jej nawet szatan !
Zapraszam na ww.bartpol-hamownia.pl
Modyfikacje elektro-mechaniczne silników spalinowych
Profesjonalna Regeneracja Turbosprężarek
ZOBACZ!! www.facebook.com/BartpolTuning
Hmmm ciekaw jestem jak się ma taka moc w porównaniu z moimi 240kuniami
Dooobre mody !
SAUBER,widzę,że podniecasz się swoimi 240toma koniami,więc zobacz,co koleś wykrzesał w astrze z LET'a.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...36bd057e0.html
sagon oby piszesz na temat tematu ? umiesz używać opcji PW czy chcesz odpocząć od pisania i się nauczyć ?
Jest A6 3.0TDI V6 Quattro
Była A3 1.9TDI ASZ 240KM - bał się jej nawet szatan !
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)