Strona 31 z 35 PierwszyPierwszy ... 212930313233 ... OstatniOstatni
Pokazane rezultaty 301 do 310 z 350

Temat: ledy do jazdy dziennej

Data dołączenia
    Jul 2012
    Miasto
    Szczytno
    Auto
    Audi A3 8P
    Model
    A3 8P
    Silnik
    2.0TDI BKD
    Podziękował
    8 razy

Domyślny

Też zwróciłem uwagę na to, że nie przyjmuje zwrotów, ale tak ma na każdej aukcji. Ale z drugiej strony co się może z nimi stać? Led tak szybko się raczej nie przepalą

Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2

Data dołączenia
    May 2012
    Miasto
    Jarosław
    Auto
    Audi
    Model
    A3 8P
    Silnik
    2.0TDI BMM

Domyślny

nie powinny i w sumie cena jest nawet jak i na niekompletne tzn brak wylacznika w porownaniu do tych (http://moto.allegro.pl/lampy-swiatla...955623028.html) jest baaardzo atrakcyjna

Data dołączenia
    Jul 2012
    Miasto
    Szczytno
    Auto
    Audi A3 8P
    Model
    A3 8P
    Silnik
    2.0TDI BKD
    Podziękował
    8 razy

Domyślny

hehe, wszystko wiem bo się też nimi interesowałem , i też się zastanawiałem dlaczego taka różnica w cenie. Bo po zdjęciach wydają się podobne, poza tym, że w tych droższych jest 5 diod, a w tańszych 6.

Ostatnio edytowany przez wilek - 22-01-13 o 07:42

Data dołączenia
    May 2012
    Miasto
    Jarosław
    Auto
    Audi
    Model
    A3 8P
    Silnik
    2.0TDI BMM

Domyślny

wlasnie o ta roznice ceny pytalem sie czym jest spowodowana to otrzymalem odpowiedz ze sa tansze gdyz po prostu gosc narzuca mniejsza marze (??? troche dziwne ze samej marzy jest w tym przypadku 350 zl co przekracza wartosc swiatel ??) dzwonilem takze do goscia ktory ma te drozsze i pytalem o ta liczbe diod to podobno wychodzily seria ze bylo ich 5 i seria ze bylo ich 6

morgan's Avatar
    Data dołączenia
    May 2011
    Miasto
    PL
    Auto
    Audi
    Model
    A3 Sportback
    Silnik
    2.0T AXX
    Podziękował
    14 razy

Domyślny

Ciekawe po ilu latach Wam się zwróci to ~300zł patrząc na "oszczędności" paliwa Za każdym razem jak widzę na drodze auto z dołożonymi ledami to się zastanawiam czym właściciel się kierował... Niestety ale fabryki nic nie zastąpi - albo ori albo nic. Pomijam już te wszystkie pseudo dzienne albo jazdę po zmroku czy w deszczu tylko na dziennych

Data dołączenia
    May 2012
    Miasto
    Jarosław
    Auto
    Audi
    Model
    A3 8P
    Silnik
    2.0TDI BMM

Domyślny

masz racje fabryki nic nie zastapi takze jestem tego samego zdania.ja noszac sie z zalozeniem ledow w sumie nie kierowalem sie oszczednoscia paliwa prawde mowiac glownie chodzilo mi o oszczedzanie lamp ktore i tak mal efektywnie swieca (nie zadne bi xenony ani xenony a zwykle lampy jakie audi montowalo w samochodach swieca fatalnie) byc moze jest to wina odblysnika byc moze czego innego nie wiem stad moj pomysl zamontowania ledow a do tego dochodzi to ze denerwuje mnie jak w calym kokpicie swieca sie zupelnie bez potrzeby wszystkie przyciski= w jakims minimalmym stopniu oszczedzanie akumulatora?w kazdym badz razie gdyby tak to bylo bez sensu jak to piszesz "morgan" co 3 auto nie mialo by zamontowanych badziewnych paskow ledowych to tez daje do myslenia

oczywiscie bez sensu jest kupowac natomiast ledy za 6 stow jak to w linkach powyzej to mija sie z celem

morgan's Avatar
    Data dołączenia
    May 2011
    Miasto
    PL
    Auto
    Audi
    Model
    A3 Sportback
    Silnik
    2.0T AXX
    Podziękował
    14 razy

Domyślny

Cytuj Oryginalnie napisane przez groszek 256 Pokaż post
    w kazdym badz razie gdyby tak to bylo bez sensu jak to piszesz "morgan" co 3 auto nie mialo by zamontowanych badziewnych paskow ledowych to tez daje do myslenia
    2 z nich myślą, że oszczędzają paliwo a 1 myśli, że jest fajny bo ma ledy
    Lepiej dozbierać i zmienić lampy na xenon albo za tą cenę zregenerować swoje lub wymienić jeśli ma się zużyte i słabo świecą. Oświetlenie deski możesz sobie ściemnić jeśli Ci przeszkadza. Na akumulator i tak takie pierdoły nie mają wpływu podczas jazdy

Data dołączenia
    May 2012
    Miasto
    Jarosław
    Auto
    Audi
    Model
    A3 8P
    Silnik
    2.0TDI BMM

Domyślny

powiem tak kazdy ma swoje zdanie na ten temat i na przyklad szanuje Twoje lecz jezeli chodzi o mnie nie ma w tym nic zlego ze ludzie montuja sobie ledy (duzo ludzi interesuje sie tym widac to po liczbie postow) co wiemcej nawet powiem ze jakies fajne led moga byc wizytowka auta i wyrozniac je z masy innych takich samych aut (wezmy na przyklad te co pokazal czaro kilka postow wczesniej)

Data dołączenia
    Jul 2012
    Miasto
    Szczytno
    Auto
    Audi A3 8P
    Model
    A3 8P
    Silnik
    2.0TDI BKD
    Podziękował
    8 razy

Domyślny

morgan tu nie chodzi o akumulator. Niektórym osobom ledy się podobają, mi również, ale pod warunkiem, że jest to dobrze zrobione i dobrze świecą. Bo większość ma niestety jakieś badziewne za 20zł z allegro, które po miesiącu się przepalają, albo przygasają.

jaro-A3's Avatar
    Data dołączenia
    Nov 2012
    Miasto
    Śląsk
    Auto
    A3
    Model
    A3 8P
    Silnik
    1.6 BGU
    Podziękował
    2 razy

Domyślny

panowie jeśli są lampy h7 to niestety lubią żarówki przechodzić jak OSRAM NIGHT BREAKER PLUS 90% to średnio 1 w roku wymiana zakup led wydłuża żywotność takich żarówek a jeśli chodzi same światła to widać na drodze te z allegro za 50zł to plastikowe śmietnisko ja kupuje w sklepie , czyli zwykły klient płaci 150zł a ja 110zł +50zł montaż i wszystko gra gwarancja jest , a co do allegro to ledy firmy nssc świecą bardzo dobrze
    http://allegro.pl/nssc-507hp-swiatla...959553919.html

Strona 31 z 35 PierwszyPierwszy ... 212930313233 ... OstatniOstatni

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Zasady postowania