Dla równowagi psychicznej lubię takie filmy Jeśli chodzi np: "Drogę" (The Road) na podstawie powieści Cormac'a McCarthy'ego.
Dla równowagi psychicznej lubię takie filmy Jeśli chodzi np: "Drogę" (The Road) na podstawie powieści Cormac'a McCarthy'ego.
|
Gangster Squad Pogromcy Mafii - Jakby ktoś zastanawiał się czy iść do kina to iśćPolecam, dobre kino.
"- Dobrze jeździsz ?
- Nie, ale szybko..."
Jako ze kazdy porzadny kinomaniak musi wiedziec co nadchodzi wrzuce kilka interesujacych propozycji.
1. World War Z.
2. After Earth
3. Now You See Me
4. Red Dawn
5. Broken City
6. Pain and Gain
uwarzam sie za szczesliwego czlowieka ale jednej rzeczy żałuje... że nie byłem na tej impreziehttp://stop-limitom.pl/projekt-x-201...tu-i-za-darmo/ Film nazywa sie projekt X i pod tym linkiem mozna go obejzec za free. Naprawde polecam!!! a teraz ide jeszcze raz obejzec hehe
Gangster Squad. Pogromcy Mafii - zachęcony opiniami obejrzałem ten film. Żałuję. Jeśli tak mają wyglądać filmy gangsterskie przenoszące widza 60 lat wstecz, to ja dziękuję - nawet wielkie nazwiska obsady aktorskiej nie uratowały tego miernego scenariusza.
[*] Jurek warhammer - 14.08.2015
Sarin Sprobuj LAWLESS dla odmiany, moze ta produkcja Cie zadowoli.
Drogówka - polecam.
Oglądałem przedwczoraj "Bogowie Ulicy" z 2012 bodajże , o policji w stanach zj.
Całkiem fajny, choć czasami zbyt melodramowaty wątek i jakaś dziwna więś się rodziła między bohaterami :]
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)