Witam, jeśli jeszcze aktualne zamówiłbym jedną zmieniarkę...
Witam, jeśli jeszcze aktualne zamówiłbym jedną zmieniarkę...
|
Tak, nadal aktualne. Odpisałem na PW.
Cieszę się, że do reszty dotarły zmieniarki![]()
wuj3k3 (15-02-13)
zmieniarka dzisiaj dotarła jutro biorę się za montaż... takie pytanie oftopic, w jaki sposób ona przełącza się spowrotem na wekslarke cd
Witam, w którym miejscu umiejscowiliście tę zmieniarkę? W schowku zamykanym czy tym obok skrzyni biegów? Jak ktoś ma zdjęcia to miło by było zobaczyć![]()
Witam, jeśli jeszcze aktualne zamówiłbym jedną zmieniarkę na 12 pin do passata b6
Czesc. Na 12pinow nie mam i raczej nie oplaca sie domawiac. Mam tylko jeszcze 2-3szt. z 8pinowa wtyczka.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Moge podpowiedziec ze wystarczy przerobic wtyczke z 8 na 12 pinow albo odwrotnie ( sam tak robilem ). Sam modul komunikacji jest taki sam w nowszych i starszych radiach ze zmieniarkami
mam takie pytanko odnośnie tej zmieniarki mianowicie jaka jest jakość dźwieku, moje radio to Chorus II i jest tylko na kasety slucham muzyki z transmitera fm ale jakość jest tragiczna i zastanawiam się nad ta zmieniarka ale nie wiem jak to "ryra"![]()
Zmianiarka mp3 gra o niebo lepiej niż jakies transmitery FM. Zresztą odpisałem Ci na PW. Ja przynajmniej jestem bardzo zadowolony.
Co do pytań o umiejscowienie - ja póki co wrzuciłem ją sobie na półkę pod schowkiem. Nie chcialem nic wiercić i ciąć, dlatego przeciągnałem kabel między tunelem a schowkiem i wystaje tylko na półkę kawałek kabla z wtyczką, pod którą podpina się zmieniarkę. Myślę jeszcze, żeby podwiesić ją nad półką (od dołu schowka) i wtedy już praktycznie w ogóle nie będzie się rzucała w oczy. Pamiętajcie o ewentualnej chęci korzystania z wejścia AUX. Umieszczając zmieniarkę w schowku będzie to bardziej uciążliwe ze względu konieczności jazdy z otwartym schowkiem albo przyciśnięcia kabla AUX przez schowek.
Jednak niech każdy montuje według własnych upodobańWażne, że gra i to nieźle
![]()
Hej byłbym zainteresowany kupnem tylko teraz pare pytan:
a) Jeśli mam radio audi symphony (s3 2009) z wbudowana zmieniarka na 6plyt to mogę podlaczyc ta zmieniarke czy nie?
http://zapodaj.net/images/07dd844a9beca.jpg
b) Czy zmieniarka ma obsluge ipod-a / iphone czy tylko czyta mp3 z USB?
c) Czy jest w to wbudowany bluetooth i można robic stream audio z iphone czy trzeba cos jeszcze dokupic?
Dzieki za pomoc
Ostatnio edytowany przez nakrawedzi - 27-02-13 o 09:35 Powód: http://zapodaj.net/images/07dd844a9beca.jpg
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)