|
nom dokładnie nie widzę żadnych przeciwwskazań tak czy siak zrobię to
to dosyć szybko wrzucisz zdjęcia 'efektu' jaki pojawi się zapewne po jakimś czasie.
My life be like Ooh Ahh...
... wracam do gry![]()
BKD+GTB2260VK = 245ps/510Nm
by EvolutionMotorSport
mój golf mk1 http://www.a3-club.net/forum/showthr...57#post1331057
a co enten ty widziałeś co się stanie zapodaj zdjęcia jak wiesz jak to sie skonczy
Nie widziałem. Z niecierpliwością za to czekam aż Ty je nam tu wrzucisz.
My life be like Ooh Ahh...
... wracam do gry![]()
BKD+GTB2260VK = 245ps/510Nm
by EvolutionMotorSport
mój golf mk1 http://www.a3-club.net/forum/showthr...57#post1331057
przecież jest w sprzedaży bezbarwny klar do plastidipa tak biorąc na logikę co może się stać jak dam normalny klar no przecież nic daje się go żeby uzyskać połysk i przy okazji chroni ja nie mam zamiaru zrywać plastidipa ma być na lata widzę że niektórzy piszą aby pisać poza tym nie panikujcie tak bo to nie wasze zabawki wszystko będzie dobrze nic złego się nie stanie spokojnie a jeśli nawet coś by było nie tak co za problem przemalować dla mnie żaden
O tym co chce zrobic czytałem na różnych forach i z tego co wiem jeszcze nikt tego nie robił więc pewnie będę pierwszy i się zobaczy
Nie chce byc niegrzeczny ale chyba nie doczytales do czego sie stosuje plasti. Cale jego piekno polega na tym ze w dowolnej chwili mozemy go zewrac wracajac do pierwotnego koloru albo polozyc inny. Przez niektorych jest tez traktowany jako warstwa ochronna np na felgach w zime.
a jak myslisz dalczego nikt tego jeszcze nie robil.
GisB dobrze wiem po co maluje się plastidipem dobra to może trochę wyjaśnie dlaczego chce tak zrobić chodzi o to że chce pomalować tylko rotory felg a rant zostawiam spolerowany i chce zabezpieczyć polerkę bezbarwnym i nie będę się bawił w oklejanie tylko odrazu prysnę całe koło. Dobra starczy tego OT bo zaraz się zacznie tak czy siak maluje klarem i już, będą foty
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)