jesli chodzi o inny silnik to narazie nie mam w planach zmiany silnika ale wszystko moze sie zmienic... jakbym zrobil glowice, wstawil kute tloki, wstawil wystarczajaco wieksze wtryski i icka to juz bym mogl przekroczyc prog 450KM
jesli chodzi o inny silnik to narazie nie mam w planach zmiany silnika ale wszystko moze sie zmienic... jakbym zrobil glowice, wstawil kute tloki, wstawil wystarczajaco wieksze wtryski i icka to juz bym mogl przekroczyc prog 450KM
every day I see my dream
|
Zrobi sobie chłopak bezpieczny setup w okolicach 400HP i bedzie fun z jazdy,a i tak juz bedzie wprost mowiac zapier....
Turbo ma swoj potencjał i jak silnik bedzie zakuty,wieksze wtryski,IC itd...to moze uderzyc w takie cos
Ale tak czy siak auto bedzie robic swoje
http://suchen.mobile.de/auto-inserat...eatures=EXPORT
powoli i do przodunarazie te 350Km co sie cieszylem przez dwa dni mi wystarczylo i tak zostanie w tym roku... tak mysle
- - - Aktualizacja postu - - -
z reszta nie wiem , plany sie zmieniaja z dnia na dzien....
every day I see my dream
tak reniek myślę o vr6 nawet tym 2.8
Przy tym turbo i takich mocach to robi się wiertarka dołu w ogóle... I jeśli auto tylko do upalania to spoko![]()
Ja jednak wole 6 cylindrów dużo fajniej turbo by wstawało i auto jeździło większy zakres obrotów, a i koszta wcale nie większe
Ostatnio edytowany przez rapix - 14-03-13 o 10:45
jak bym mial zrobic 2.8 czy 3.2 to bym sprzedal eske i kupil np auti tt 3.2 albo golfa 4 r32bo teraz juz sie nie oplaca wstawiac drugiego silnika...
every day I see my dream
a sprzeglo to najlepiej do radziwkowskiego ? jest tam taka opcja ze usztywnia dwumas , wzmacnia docisk i spieka robi..
every day I see my dream
robiłem u radzika i nie polece go. Poczytaj na racingforum, znajdziesz kogoś kto ogarnie sprzęgło albo kupisz gotowy kit
z radzikiem jest tak jak mu wyjdzie to jest okale nie koniecznie musi wyjść
ja za takie pieniądze jak mu zapłaciłem juz nie bede podejmował ryzyka że może mu wyjdzie, jeszcze ten czaaaaaaaaaas oczekiwania.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)