OK ZAMYKAM TEMAT!!! ten temat już mnie przerasta piszecie takie głupoty i się spinacie że szok....
OK ZAMYKAM TEMAT!!! ten temat już mnie przerasta piszecie takie głupoty i się spinacie że szok....
|
GisB kurde rozbawiłeś mnie tym swoim "artykułem" i tą swoją "wiedzą" jak nie wiemhahaha leże i siiiikammmmmmm
i jeszcze jedno GisB pij piwo jedz banany i rośnij zdrowo
aaa i to jeszcze sobie poczytaj
http://dobrydietetyk.pl/forum/suplem...-treningu/392/
Ostatnio edytowany przez ishi - 01-04-13 o 18:56
Jak nie spróbujesz to się nie dowiesza prawda taka ilu ludzi tyle opinii ...
Żart żartamii te łańcuchy
Teraz na poważnie: Mam problem podczas biegania około 1km mięśnie pleców spinaj się i uciskają na kręgosłup (kręgi), ból jest mocny i muszę przestać biegnąc w czym jest problem ??? (rozgrzewka słaba, rozciąganie bardziej pleców ?)
Ja biegam od 4 lat, tylko ostanie pół roku tylko na bierzni przez te warunki (może być od tego winna) ??
(nigdy żadne problemy z kręgosłupem, wszystkie badania ok)
Proszę o pomoc bo jutro nie odpuszczę znowu biegania
boss ile masz lat?![]()
Też kiedyś miałem spore problemy biegałem po lesie było wszystko ok jak tylko przerzuciłem się na bieżnię to strasznie kręgosłup mi siadał a to pewnie dla tego że spore jest obciążenie na niego. I stawiam boss że nie masz do końca zdrowego kręgosłupu skoro masz jakieś uciski, możesz spróbować jeszcze zmienić obuwie na bardziej profesjonalne i bardziej miękkie no chyba że już takie używasz![]()
dokładnie , bo na każdego działa co innego łącznie i suplami i dietą. Inny na tej samej diecie zrobi mega ciało a inny będzie dalej kluską.
Jeden weźmie i zje worek gainera i zaleje go fat a drugi nawet kilograma nie złapie a trzeci zrobi mega mięśnia. Nie ma reguły
Bossu a na martwy ciąg nie za dużo wrzucałeś ?
Jest A6 3.0TDI V6 Quattro
Była A3 1.9TDI ASZ 240KM - bał się jej nawet szatan !
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)