|
tylko zderzak ściągasz 4 kołki u góry 2 śruby pod autem i nadkola po 3 na stronę
inna opcja na moje bardziej pracochłonna to akumulator i zbiornik płynu (o ile sie da)
co do hidów
http://www.a3-club.net/forum/showthr...77#post1103277
ten temat proszę kontynuować
tylko jak poleci dowód rejestracyjny za brak spryskiwaczy i samopoziomowania żeby nie było ze nie ostrzegałem
nie sprawdza
i jeszcze na forum nie słyszałem by komuś samopoziomowanie sprawdzili ...
sam nie posiadam a kontroli drogowych juz sporo przeszedłem, badania techniczne co roku
raz tylko miałem pokazać, że spryskiwacze działają a nie sa tylko zlepkami przyklejonymi w zderzak
- - - Aktualizacja postu - - -
nie taki pikuś bo spory wydatek i poł dnia pracy jeśli ma to działać i wyglądać
Samopoziomowanie sprawdzą. Wystarczy spojrzeć czy jest manualne ustawianie wysokości świateł. 50 zł kosztowało mnie to sprawdzenie![]()
to jesteś pierwszya dowód zabrali?
Mi na przykład kiedyś sprawdzali tylko czy lampa ma homologację na xenon i nie interesowały ich spryski i poziomowanie (których nie mam). Więc jakby nie patrzeć HIDy nie są w pełni legalne![]()
zwykła lampa poliftowa na kloszu ma homologację xenonową![]()
Części na sprzedaż do: Audi TT 8N BAM A3 8P Sportback R32 S-line Audi A3 8L 1,8T 3d Audi A3 8L 1,8T 5d Audi S3 8L 1,8T
grabek z ciekawości jakie to oznaczenia?
DC - xenonowe mijania
Części na sprzedaż do: Audi TT 8N BAM A3 8P Sportback R32 S-line Audi A3 8L 1,8T 3d Audi A3 8L 1,8T 5d Audi S3 8L 1,8T
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)