panowie a do poliftowych soczewkowych lamp wsadze takie cosik http://allegro.pl/zarnik-hid-ksenono...097511638.html czy polecacie inne??
panowie a do poliftowych soczewkowych lamp wsadze takie cosik http://allegro.pl/zarnik-hid-ksenono...097511638.html czy polecacie inne??
|
przetwornicę do tego trzeba, ale wsadzić da radę
Części na sprzedaż do: Audi TT 8N BAM A3 8P Sportback R32 S-line Audi A3 8L 1,8T 3d Audi A3 8L 1,8T 5d Audi S3 8L 1,8T
a wiesz jaka dokładnie i te żąrniki ok czy lepiej jakies drozsze
nie wiem, ostatni raz hidy miałem 4 lata temuwtedy były sporo droższe
![]()
Części na sprzedaż do: Audi TT 8N BAM A3 8P Sportback R32 S-line Audi A3 8L 1,8T 3d Audi A3 8L 1,8T 5d Audi S3 8L 1,8T
Ja ogólnie wyczytałem ostatnio, że lepiej dopłacić boszkło bez filtra UV, elektrody molibdenowe szybko się wytapiają, gaz jest niskiej czystości a sama pastylka świecąca ma kształt odbiegający od normy
Panowie. Jest problem z regulacja mojej lewej lampy. Nie moge jej poruszyc w jednym kierunku, dodatkowo zauwazylem, ze przy regulacji ten bolec wyszedl z tej zebatki:/ co robic?
Wysłane z Galaxy Note przez Tapatalk 2
There's only one word you need to know. Low.
A3 8L Hatchback 3D 1997r [1.6 AEH - 101/145] → A3 8L Hatchback 3D 2001r [1.8t AUM - 229/322] → A4 B6 Avant 2002r [1.9tdi AVF - 164/374] → A3 8V Limousine 2015r [2.0tfsi CNTC - 343/487]
Ale co super glue? :/ nie kumam...
Wysłane z Galaxy Note przez Tapatalk 2
There's only one word you need to know. Low.
ja nie lubie HIDowcównie rozumiem tego. to właśnie takie bardzo polskie. Ludzie chcą mieć coś za nic. chce mieć ******aszcze światła ale nie zrobi jak biały człowiek i nie kupi xenonowych lamp... niieeee. Kupi używane Depo, wsadzi tam hidy, a na końcu napisze że mu CB trzeszczy
Ostatnio widziałem takiego tępego uja w starszej A4 na normalnych odbłyśnikach. Oświetlał całe blokowisko, gdy wyjechał na przeciw mnie to tak mnie oślepił że myślałem że ufo ląduje, albo to już światełko w tunelu... ale on ci pewnie powie że wszystko jest dobrze i bardzo dobrze widzijeden baran włożył do malucha HID i też mi wmawiał że widzi świetnie i nikogo nie oslepia bo nikt mu nie mruga z naprzeciwka
Albo sie ma mózg, albo nie.
Hid w maluchu , tego nawet w chinach nie widzieli:d
<< Wszystko co łatwo przychodzi nie jest wiele warte >>
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)