w przypadku fabrycznego alarmu gdzie sie powinny znajdowac czujniki ruchu w 8P?
w przypadku fabrycznego alarmu gdzie sie powinny znajdowac czujniki ruchu w 8P?
Ubezpieczenia OC/AC w bardzo atrakcyjnych cenach oraz warunkachzapraszam do kontaktu
GG : 8326452
email : remik83@gmail.com
|
W poliftowym 8p znajdują się one tam gdzie jest lampka z przodu na podsufitce, są takie kratki.
GG - 20455025
dzieki , czy ktos moglby napsiac jak to w przedlifcie wyglada?u mnie neistety nie fabryczny alarm i czujki mam w przednich bocznych slupkach i sie zastanawiam czy da sie je jakos upchac tak zeby to bylo jak w fabrycznym
Ubezpieczenia OC/AC w bardzo atrakcyjnych cenach oraz warunkachzapraszam do kontaktu
a czy nie orginalne czujki da sie jakos upchac w ta lampke?
Remik jak sam będziesz zakładał nie ori alarm to chyba najprościej ci zdemontować lampke i dobrać odpowiednie czujki pod miejsca w lampce jak jakaś firma to dowiedz się czy mogą ci dobrać lub czy można wykożystać ori czujki i wtedy poszukać na allegro, wszystko zależy co to za allarm chcesz dokładać.
Doposażanie - Elektryka - Diagnostyka Grupy VAG
ja mam alarm u siebie , tyle ze nie ori , bo czujki mam w przednich bocznych slupkach a chce je jakos pochowac wlasnie , najlepiej by bylo tak jak jest w ori czyli w lampce.
skoro masz aler już ałozony to nie pozostaje nic innego jak przedłuzyć wiązki od obecnych czujek i umieszczenie ich w lampce i sprawdzenie czy będą prawidłowo reagowały w lampce i czy będą obejmowały cały obszar auta, tak mi się wydaję że musisz zastosować medodę prób i błędów aby się upewnić.
w kazdej lampce jest mozliwosc (miejsce) na zamontowanie tych czujek?rozumiem ze one maja byc montowane w tych kratkach lampki blizej szyby?
Tak każda ma taką opcję jedną czujkę masz tam gdzie są te kratki od strony tylnej szyby a drugą w tej kratce od lewej stoony lampki do czytania.
Remik (04-06-13)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)