Powinno dzisiaj dojść. Doszło już do Łukowa, Jastrzębnik i Międzychodu. W Rawiczu zostawili awizo - do odbioru na poczcie. O reszcie brak informacji więc możliwe że dojdzie dopiero jutro. Czemu tak - nie wiem.
Powinno dzisiaj dojść. Doszło już do Łukowa, Jastrzębnik i Międzychodu. W Rawiczu zostawili awizo - do odbioru na poczcie. O reszcie brak informacji więc możliwe że dojdzie dopiero jutro. Czemu tak - nie wiem.
|
Zgadza sie do mnie awizo doszło aczkolwiek nie zdążyłem iść na pocztę, dopiero jutro po testuje ;]
Do mnie dotarło i działaMa coś problemy z penem 8GB i kartą SDHC 4GB, ale jeszcze to obadam
![]()
a ja dziś jak wracałem z pracy to przechwyciłem listonosza i odebrałem od niego przesyłkę że jeszcze nie zdążył dojść do mojego domudzięki cinkers
![]()
A ja nie mammam nadzieje ze jutro bedzie.
Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk 2
ja również już dostałem, wszystko gra i buczy ;D dzieki cinkers
Tak jak pisałem już wcześniej - polecam karty zamiast penów - lepiej działają. U siebie mam właśnie SDHC 4GB albo 8GB i działa bez najmniejszego problemu. Ewentualnie warto sformatować przed pierwszy włożeniem do zmieniarki. Później już wszystko działa i ja bez problemu dogrywam/usuwam kawałki.
Cieszę się
A Ty kolego sprawdź skrzynkę pocztową, bo zostawili Ci wczoraj awizo. Więc też do Ciebie wczoraj dotarła, tylko nikogo nie było. Znajdziesz ją na poczcie.
Bimm (15-06-13)
Jest i u mnieAUX działa pięknie natomiast z pendrive'a nic nie rusza
Mam 2 peny i na żadnym nie działa.
spróbuj zrobić formata tym dyskom i wgraj na nowo,mi też na jednym gra a z drugiego nie czyta ale już mam adapter do karty więc kupię jakąś małą i będzie git![]()
Pamiętajcie żeby też masę podpiąć do radia...
Sprawdźcie foldery czy są CD01, CD02, a nie CD1, CD2...
U mnie pendrive 8GB nie działa, 2GB działa, karta 4GB SDHC działa.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)