Panowie to jakie proponujecie z aukcji ,podany linki powyżej ?
Panowie to jakie proponujecie z aukcji ,podany linki powyżej ?
|
Pisz do Franc'a adam@autofanty.pl tak jak napisał. Może TRW w tej cenie kupisz.
podłącze się do tematu, za jakiś czas bd wymieniał tarcze hamulcowe przód, proponowane mi zostały tarcze nawiercane Zimmerman, i do tego klocki ceramiczne.
Macie może jakieś opinie na ten temat, słyszałem o Mikodach że są "made in china" lecz można znaleźć wiele opinii na ten temat, chciałbym się również dowiedzieć jakie mam tarcze z generatorów kodów wyczytałem tylko 1ZL tarcze hamulcowe front 1KK tarcze hamulcowe tył, lecz średnica itp. nie jest podana
Zakładam u siebie 312mm w ASZ Q i zastanawiam się jakie tarcze i klocki wziąć by nie zrujnowały mojej kieszeni? Jeżdżę w miarę statecznie jednak często mi się zdarza ostro pocisnąćMyślałem nad zestawem (oklepanym) Green Stuff + ATE Power Disc... Czy może coś innego brać?
Podpis niezgodny z regulaminem forum.
Ja bym olał na Twoim miejscu te EBC i kupił jakieś lepsze klocki Ferodo, a zamiast Power Disców wziął zwykłe gładkie ATE.
Skoro mówisz o rujnowaniu kieszeni, to Power Disci o wiele szybciej jedzą klocki.![]()
ludzie na passacie polecaja steinhof i rotinger
.......
A znacie jakiś sklep gdzie można kupić klocki Ferodo? Bo szukałem jakiś czas u nas DS 2500 i lipa :E
Podpis niezgodny z regulaminem forum.
Gadaj z elemenateur
Wyslane z kalkulatora...
Ostatnio edytowany przez neoeinz - 30-06-13 o 10:43
.......
Co myślicie o zestawie tarczy na tył firmy master sport oraz klocki ferroda lub TRW ??
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)