Ma ktoś to w dieslu? Lub zna inny patent na świst? ;p Kolega ma coś podobnego, że przy zmianie biegu śwista mu, ale nie chce zdradzić ;p
Ma ktoś to w dieslu? Lub zna inny patent na świst? ;p Kolega ma coś podobnego, że przy zmianie biegu śwista mu, ale nie chce zdradzić ;p
|
Dopiąłem swego:
Zawór BOV dwuwyjściowy z regulacją zamiast fabrycznej DVki, Silnik 1,8T ARZ. Na maksymalnie skręconym tylko nieznacznie falują obroty, dźwięk taki jak oczekiwałemOgólnie zawór robi Robotę! Na pierwszy rzut wszystko ok, zobaczymy jak trochę na nim pojeździmy wtedy będzie chwila na ocenę
PS. Szczególne podziękowania dla Kolegi Nosscore
Wiyam posiadam 1.8 t aum po programie , miałem dv forge 007 ale po programie i zwiekszeniu doładowania do 1 bara nie trzymał cisnienia , dlatego zaozylem seryjny dv , jakiego Blow offa kupic properfekt typ I czy II czy hybrydowego w meijsce dv ??
seryjna dv bedzie najlepsza.
710n to jest zwykla dvka , zadnych cudów, seryjnie stosowana w 1.8t 150 180 i 210/225 , charakteryzuje się dłuższą żywotnością przystosowana do pracy z cisnieniem 0.7-1.3bara dlatego pracując na 0.5bara zapewnia dlugą żytowność.
witam , mam pytanie , mam audi 1.6 akl i zawsze chciałem mieć blow off dla tego odgłosu psss przy zmianie biegu , czy da się w moim silniku blow offa zamontować ? jaki będzie efekt i czy jest on groźny dla silnika ?
Masz silnik bez turbo wiec blow offa nie wrzucisz![]()
Oczywiscie ze mozesz zamontowacjedyna wymagana rzecza zeby wszystko gralo jest dolozenie turbosprezarki
Orgazmus mnie uprzedzil![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)