Czyli mowicie Ze od strony pasażera długosć 450mm a od strony kierowcy jaka długość ?
Czyli mowicie Ze od strony pasażera długosć 450mm a od strony kierowcy jaka długość ?
|
Ja mam od kierowcy 530mm, a od pasażera 475mm..
A jak masz 475mm to nie odstaje ci od strony pasażera bo jak czytałem wczęsniejsze posty to słyszałem ze lekko odstaje ;/
Jack, nic nie odstaje. To są ramiona dedykowane do A3 i jest git.
Aha dzięki za informacjeA jaką firmę polecasz ? Bo chciałem kupic Valeo tylko zdania są podzielone ;/
tak od dłuższego czasu się zastanawiam... czy do A3 8L jest możliwość zamontowania ramion wycieraczek typu areo? np. jak w golfie V? jeśli tak, od jakiego auta szukać takiego typu ramion?
JackGigant, ja sobie kupiłem, tak dla sprawdzenia w sumie, BOSCH twin i póki co jest ok, w porównaniu do moich byłych, jakieś no name to te elegancko zbierają, tym bardziej, że kosztują tylko bodaj 30zł/kpl..
Chinzir, jest taka możliwość, a szukać możesz choćby od golfa IV, że tak powiem "po lifcie", te nowsze roczniki mają "aero".
A ktoś ma od pasażera długość 450mm ? I mi powie jak wyglada to na szybie ? Bo juz nie wiem czy kupic ta 475mm (podobno troche odstaje) czy 450 ......
Bo jak kupic to raz i pożądnie a nie.....
Powiem tak, u mnie 475mm od strony pasażera nic nie odstaje, leży idealnie na szybie. Nawet ostatnio specjalnie się temu przyglądałem![]()
Wycieraczki nowego typu, płaskie lubią sobie odstawać w prawym dolnym rogu, bo szyby w starszych samochodach nie były projektowane z myślą o tych wycieraczkach. Ale to w niczym nie przeszkadza bo 2 cm wyżej już zaczyna po całości przylegać, a zbierają dużo lepiej. Jadąc raczej nie patrzysz w dolny prawy rógPoza tym raczej nie zobaczysz zbytniej różnicy czy będziesz miał 450mm czy 475mm od pasażera.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)