Witam, mam pytanie odnośnie reduktora magic III, bo słyszałem, że nie jest najlepszy, a taki mam zamontowany (silnik 1.8t ajq). Na jaki go ewentualnie zmienić? Jaka powinna być średnica miedzi przy takim silniku, bo obecnie mam 6mm?
Witam, mam pytanie odnośnie reduktora magic III, bo słyszałem, że nie jest najlepszy, a taki mam zamontowany (silnik 1.8t ajq). Na jaki go ewentualnie zmienić? Jaka powinna być średnica miedzi przy takim silniku, bo obecnie mam 6mm?
|
Powiem tak, mam bardzo dobrego mechanika który robi w gazie od lata, uczył się w Warszawie u mechanika Hołowczyca i niejedno Turbo ma za sobą. Obecnie mam reduktor KME Silver TURBO 200KM i komputer też KME. Listwa wtryskowa HANA jako że jest mniej awaryjna niż Magic (choć nieco droższa) i czasy wtrysków mam praktycznie idealnie pokrywające się z benzyną co przekłada się na spalanie!
"Ludzie uczą się w 25 procentach od mistrza, w 25 procentach słuchając samych siebie, w 25 procentach od przyjaciół, a w 25 procentach uczy ich czas." Paulo Coelho
Tak więc nauczajcie!
ok teraz i na mnie przyszła pora pojawiło się drugie audi a3 w rodzinietym razem 1.8T aum z racji że chciałbym dołożyć trochę mocy przed gazowaniem może byłby ktoś chętny zając się tym i tym albo znacie kogoś kto z okolic Poznania a może i nie, bo jestem w stanie gdzieś tam podjechać
zajmuje się obydwoma sprawami.
co do lpg i mocy sprawdz podpis, zrobi się wszystko, profesjonalnie i tanio, kawałek masz z poznania , ale montaż i strojenie ogarnięte będzie w 1 dzień![]()
rzuć mi ceną na prv![]()
To Ty gregor10 rezydujesz na podkarpaciu?
gregor?
tak , zaraz pójdzie na prv cena za instalke do BFQale zapewniam że będzie baaardzo dobrze i tanio, taniej nie znajdziesz
![]()
witam
gazownik zaproponwał mi
compact
hana KME silver
cena 2100
co o tym sądzicie ewentualnie porsze o jakies propozycje
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)