Witam podepnę się pod temat jestem pierwszy raz na forum więc nie wiem czy to pytanie zamieścić tutaj . Mam pytanie co do szerokiej stali na zimę jakie opony polecacie i jak to wyglada z niskim profilem na zimę . Z góry dziękuje![]()
Witam podepnę się pod temat jestem pierwszy raz na forum więc nie wiem czy to pytanie zamieścić tutaj . Mam pytanie co do szerokiej stali na zimę jakie opony polecacie i jak to wyglada z niskim profilem na zimę . Z góry dziękuje![]()
|
no albo dobry naciąg?
jaka felga przede wszystkim>?
na poprzedniej stronie masz odp na swoje pytanie
Do niektórych a3/s3 mniejszego koła na przednie tarcze nie założysz. Poza tym przy dobrej oponie nie ma różnicy czy będzie o te 2cm węższa czy szersza. Tym bardziej, że taki SB w Q dobrze wyposażony swoje waży.
To, że zimą masz też dni gdy jest mokro a nawet całkiem sucho. Warto mieć wtedy chociaż trochę trakcji...
Kiedyś też je miałem w lekkiej ibizie z 60KM pod maską. Na śniegu były faktycznie świetne. Ale na mokrym nie było już żadnej jazdy. Nie mówiąc już o cieplejszym, słonecznym zimowym dniu... Nie wyobrażam sobie takich opon w aucie o wadze >1,5t i >200KM...
Ze swojej strony mogę polecić Nokiany WR lub Brudgestony Blizzak. Ale i tak podstawą przy zimówkach jest wiek opony. Lepiej kupić nowe, trochę słabsze, niż wypasione kilkuletnie.
Potrzebuję dwie takie oponki nóweczki, gdzie mogę je dostać w najlepszej cenie w sieci ?
http://www.oponeo.pl/dane-opony/dunl...65-r15-88-t-mo
Witam!
Jaki indeks prędkości mają opony zimowe w audi a3 sportback które wychodzą prosto z salonu ,T czy H ??
Zastanawiam się nad kupnem Goodyeara Ultra Grip 8, ale nie wiem czy brać z indeksem T czy H. Po zgłębieniu się w temacie sprawa nie jest taka oczywista jakby się mogło wydawać.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)