witam, za dobra instalacje gazowa na Stagu do 1.8 t trzeba wyłozyc min. 2300 zł
witam, za dobra instalacje gazowa na Stagu do 1.8 t trzeba wyłozyc min. 2300 zł
|
Ja polecam zestaw lepszy wariant -stag/ lpg tech + hana zielona (do 200km) , reduktor ac r01 czerwony 250km butla w kolo , za taki zestaw ok 2500zl ,
lub tańszy wariant stag/lpg-tech wtryski reg fast , reduktor ac r01 czarny wtedy ok 2100zl za taką instalke szczegóły http://autogazprzysieki.pl/
Gregor10 ma racje ja do swojej turbawki poskąpiłem i szybko musiałem naprawić ten błąd)
Ja w swoim 1.8T mam stag 4plus hana zielone i reduktor kme silver który w najbliższym czasie wymienieAle jak na razie jest super
(turboman=turbomen1 zgubiłem hasło i mail ) )
Co myślicie o instalacji: AEB + hana zielone + reduktor Zavoli + miedź 8 (całość). Chodzi bardzo dobrze nie narzekam w sumie.
Tak z ciekawości pytam czy dobra konfiguracja - dodam, że cena 2700zł (miał być STAG ale gazownik na początku zaproponował AEB w droższej cenie, potem jednak się okazało, że nie dostał STAGa z hurtowni i w tej samej cenie dostałem AEB). Zgodziłem się na to bo wiedziałem, że gościu jest bardzo konkretny. W razie czego mogłem za darmo wymienić na STAGa do 2 tygodni jakby mi się nie podobało, ale jeździ ładnie.
Reduktor oczywiście mocniejszy czyli S. Rozmawiając z gazownikiem powiedział, że Zavoli jest bardzo porównywalne do AC a ma większą renomę podobno. A co powiecie o reszcie instalacji chociażby ten sterownik bo to mnie najbardziej interesuje czy to dobrze że jest ten AEB czy lepszy byłby jednak STAG?
na serii styknie taki zestaw, po sofcie w AQA tez powinien dać rady stykowo,
potem trzeba golda turbo , hane niebieska techa lub staga , aeb od bidy tez ujdzie.
generalnie instalacja ok. choc cena dosc wysoka jak za te graty , tak dla porównania w Zen System za taką instalke duuuzo taniej.
Patryk14 (30-09-13)
W moim Agu mam instalacje LandiRenzo.Na reduktorze mam jakiś wyciek podobny do oleju.Czy jest on do wymiany,co polecacie?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)