http://www.a3-club.net/forum/showthr...81#post1095981
podłacz w/g instrukcji
http://www.a3-club.net/forum/showthr...81#post1095981
podłacz w/g instrukcji
|
Ogółem przerabiałem ten tematOgółem miałem jeszcze inne barwy kabelków.I po prostu u mnie od zewnątrz świecą jak długie a żarówki mam H1,a znowu soczewki czyli od wewnątrz są podłączone jako długie a świecą jak krótkie i jest zarówka H7.Ale dobra,czyli od wewnątrz powinny być mijania a od zewnątrz drogowe ?
soczewka mijana
adamo94 (29-10-13)
Siema. Mam problem ze swiatłami w a3 8l przedliftem. O ile krótkie świecą mocnym strumieniem i mają dobry zasięg, to światła drogowe oświetlają wszystko dookoła, dokładniej światła bardzo mocno oświetlają pobocze i widać całe drzewa aż do koron, jednak zasięg światła zwiększa się nie więcej niż 50 metrów. Światła ustawione dobrze, długie też mają mocny strumień światła, tylko nie jest on skierowany moim zdaniem konkretnie do przodu na drogę tylko jest tak jakby rozproszony. Dla przykładu w audi 80 czy audi a4 b5 strumień światła jest skierowany w większości na drogę, więc zasięg świateł jest olbrzymi, kilka set metrów, a u mnie długie świecą na 100-150m. Moim zdaniem jakby odbłyśnik był wypalony to światła świeciłby mniej więcej do przodu, tyle że słabiej. A u mnie drogowe świecą wszędzie tyle, niewielka ilość światła skierowana jest do przodu, więc zasięg zwiększa się minimalnie.
no to zobacz czy żarówka siedzi tak jak powinna, czy nie jest za bardzo do przodu
Filozofia turbo: Im szybciej jedziesz, tym szybciej jedziesz
=== Back in Black 8L 1.8T -> click ===
Wie ktoś do czego służy regulowana przesłona na soczewce przy poliftowej lampie ?
Umożliwia jazdę na angielskich lampach w reszcie europy i vice versa
Filozofia turbo: Im szybciej jedziesz, tym szybciej jedziesz
=== Back in Black 8L 1.8T -> click ===
A3 8L Hatchback 3D 1997r [1.6 AEH - 101/145] → A3 8L Hatchback 3D 2001r [1.8t AUM - 229/322] → A4 B6 Avant 2002r [1.9tdi AVF - 164/374] → A3 8V Limousine 2015r [2.0tfsi CNTC - 343/487]
Witam
W tym tygodniu zamierzam zakupić sobie lampy poliftowe przednie i już kiedyś podpytywałem na forum i pisaliście że TYC są lepsze od DEPO, na niektórych forach znów piszą że DEPO lepsze i teraz już sam niewiem... Może mi ktoś powiedzieć czym one się różnią ??
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)