jest mnóstwo ludzi którzy nigdy nie wymieniali hamulców, zawieszeń, olejów,opon, i zbytnia filozofia w stylu " a co to są ori hamulce bo vag przeciez takich nie robi " jest nie na miejscu i zbyteczna. Przecież wiadomo o co chodzi. Powiem tak, w każdym z wymienionych tematów są podane wielokrotnie gotowe rozwiązania i jak ktoś np kupi inaczej za kilka zł taniej, może podróbę, to już jego problem jak nie słucha. Odnośnie hamulców, bo o tym temat : ORYGINALNE ATE NIE PYLĄ , HAMUJĄ LEPIEJ NIŻ ORI SERIA jak ktoś ma z tym problem, zapraszam na jazdę testową. I wcale nie żartuję, bo pisanie ble ble na forum to może każdy, a ja proponuję konkrety bo mnie wkurza jak ktoś podważa realne fakty bzdetną pisaniną. Jeśli coś polecam to nie że się naczytałem głupot od ludzi, tylko znam z doświadczenia. Akurat Miro cenię sobie jego wyważone wypowiedzi, np w kwestii zawieszenia, i chciałbym to wrażenie podtrzymać. I wiem że praca z laikami z forum nie ma sensu, liczy się profesjonalna obsługa dojrzałych ludzi a nie nastolatków udzielających się tu nagminnie.